Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en ørn og har det store overblik idag.

Dagens humør:

Skorpionens humør karakter for i dag er 4 ud af 5. Det er ikke svært at se, venner, at dagens energi styrker Skorpionens intense og beslutsomme karakter. Neptun, planeten indbydende drømmende indtryk, sender positive bølger jeres vej. Energiens himmelstorm af spænding og gode vibrationer fylder jeres dag! Forstærket af stjernedrys fra Venus vil glæden boble indeni – nyd det!

Kærlighed:

Jeg giver kærligheden en solid 3 ud af 5 i dag. Kærlighedens planet, Venus, danser i harmoni med Skorpionens tegn. Forvent et kærligt kludetæppe af følelser, tæt sammenstrikket med varme stunder og sarte bånd. Men sidder I fast i et bundknude af følelser? Bare rolig! Tålmodighed og forståelse vil lede jer ud af knuden.

Arbejde:

Arbejdet scorer en 3,5 ud af 5 på dagens skala. Med Mars’ krigsglødende energi bag jer, vil jeres arbejdsiver være ustoppelig! Men lad ikke den stærke drivkraft blænde jer for detaljerne – med en smule finjustering skaber I mirakler.

Venner:

Skorpioner, jeres venskab får en lækker 4 ud af 5 i dag. Takket være Merkurs kløgt og kommunikationens kraft, vil jeres sociale liv blomstre. Fælles latter og livsglæde vil føre jer gennem dagen – sig JA til spontane inviter!

Familie:

Familie livet står stærkt for Skorpionen i dag med en karakter på 4,5 ud af 5. Med Venus i jeres bane er der tid til nærvær og pleje af familien. Nyd en rolig aften sammen, for energien befordrer forståelse og samhørighed i hjemmet.

Succes:

På succesbarometeret scorer I 4 ud af 5 i dag! Jupiter, heldets planet, kører stålvognen af succes jeres vej. Men husk: Den hemmelige ingrediens til succes er at tage chancer. Vov pelsen og prøv nye ting!

Dagens dyr:

Dagens dyr til og for Skorpionen er ørnen – en spejling af jeres dygtige syn og målrettede natur. Ligesom ørnen, er I stand til at dykke dybt ind i jer selv, stige over enhver udfordring og med skarpt overblik, klare enhver opgave!

I dag, tirsdag den 11. juli, vil alting falde på plads for Skorpioner. Støttet af planeternes magt og dagens dyrs symbolik, vil Skorpioner opleve en dag fyldt med positive oplevelser og forbindelser. Karmaloven gør sit indtog i dag. Målbevidst, målrettet og modigt vil I selv bygge broen, der fører jer til succes. Vi ses i morgen, Skorpioner, og husk: Stjernerne er med jer!