Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala.

Dagens humør: 4

Wow Skytten, du vågner op med en forfriskende følelse af lethed og frihed. Du har trukket en 4 i dagens humør fra det kosmiske kortspil, som er et tegn på en utroligt positiv energi omkring dig. Solen skinner ind gennem dit tegns vindue, hvilket bringer en følelse af glæde og indre ro.

Kærlighed: 3

Venus, kærlighedens planet, danser ind og ud af dit tegns synsfelt, og giver en karakter på 3 i kærlighed i dag. Mens komplikationerne fortsætter med at virvle rundt, skal du holde styr på dine følelser. Dagen lover at indsprøjte et frisk pust i dine sentimentale anliggender, men det vil kræve en anelse tålmodighed at navigere Kong Neptuns vande.

Arbejde: 2,5

Mars, din lederplanets rumlende energi, varsler et 2.5 kvalitetsniveau på arbejdsfronten. Det ser ud til, at der er murbrokker på din vej, men husk at du er i besiddelse af en indre flamme, der kan brænde igennem dem. Væbn dig med dit potentiale, der kan lyse op som et fyrtårn i mørket, Skytten!

Venner: 4

Venuss kærlighedsenergi strækker sig ud over romantikken og når dine venskabsrelationer – du får et flot 4 i samvær med venner i dag. Du vil opdage, at sociale aktiviteter fører til dyrebare stunder. De små øjeblikke i dag kan føre til større åbenbaringer i morgen!

Familie: 5

Familien står på en solid 5’er i dag for dig, Skytten. Det ser ud til, at familiens planet Saturn har et gunstigt øje til dig. Skytten er berygtet for sit store hjerte og hvis du finder dig selv i hjertet af familieforbindelser, vil du opleve en rig følelse af tilfredshed.

Succes: 3

Uranus er i spil på succesen med et niveau på 3 i dag. Fortvivl ikke, dette er blot en test og du er klar til det. Hold styr på dit hjertes kompas, det vil lede dig mod din sande højde.

Dagens dyr: Koala

Du er dagen koala, Skytte. Dette dovne men charmerende australske dyrembed sig i sin egen tid og tempo – og det samme burde du! Som koalaen, lad dig slappe af, nyde livet og lad tingene komme til dig, før du griber dem.

Det er en smuk dag, kære Skytte, her på denne fine tirsdag den 5. september. Husk, nogle gange er det lige så vigtigt at sætte pris på den rejse, du tager, som det er at nå dine mål. Tag en dyb indånding, tænk på din indre koala, og lad universets energi guide dig igennem. Lad ikke mindre udfordringer tage pusten fra dig. Du er stjerneklar til at skinne.