Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala. Rolig, men på vagt.

Dagens humør: 4

Dit humør er højt i skyerne, og det er alt sammen takket være den påvirkning, planeten Mars har på dit stjernetegn i dag. Som en Skorpion, er du kendt for at være lidenskabelig og dynamisk, en kvalitet der i dag er på sit højdepunkt, og bringer dig en generel følelse af glæde og entusiasme.

Kærlighed: 3

I kærlighedsspørgsmål, står du overfor en test. Jupiter, kærlighedens stjerne for Skorpionen, beder dig om at vise modenhed, når du tackler disse følelsesmæssige spørgsmål. Det er måske ikke den mest romantiske dag, men det er en god dag til at styrke din kommunikation med din partner.

Arbejde: 2.5

På arbejde, er pluto, din regerende planet lidt utilfreds i dag. Din indre Skorpion vil mærke en sug i maven og en følelse af frustrering. Men husk, at selv en mindre optimal dag på arbejdet kan være et skridt på vejen til succes.

Venner: 4

Venner har aldrig været mere vigtige for dig end i dag! Uranus er i en gunstig position i forhold til Skorpionen, hvilket betyder, at du har et solidt netværk på plads i dag. Lad deres støtte og kærlighed oplyse din dag.

Familie: 5

Når det kommer til familie, er det tydeligt, at Venus, planeten af kærlighed og skønhed er i spil. Du og din nærmeste har så mange sammenhængende energier i dag, at det udgør den perfekte dag til familiesammenkomster.

Succes: 3

Du har ikke nået dit endelige bestemmelsessted endnu, men du er på rette vej, husk at se dig omkring og nyd rejsen.

Dagens dyr: Koala

I dag er du en koala. Rolig, men på vagt. Lig en koala, der bor i eucalyptus træer, skal du også finde dit eget ‘eucalyptus træ’, hvilket betyder, at du skal finde balancen mellem hvile og aktivitet i dit liv. Det er nødvendigt med en solid base for at kunne fungere optimalt!

Afslutningsvis vil jeg sige, sid ned og nyd denne smukke tirsdag den 5. september. Du har alt det, du behøver for at gøre denne dag til en succes. Husk at tilbringe tid med de mennesker, du holder af, og sluk for telefonen en gang imellem. Nærvær og ro er kodeord for dagen i dag, ligesom en glad og tilfreds koala.