Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala.

Dagens humør

Humøret slår i dag ud til en flot 4’er for Løven. Det skyldes særligt en stærk energi fra Venus, der velsigner dig med et særligt glimt i øjet og en boblende lyst til at leve livet fuldt ud. Er du klar til en dag med godt humør, Løven? Glæd dig til en dag, hvor smilet sidder løst og latteren kommer let.

Kærlighed

På kærlighedsfronten ser vi dog et lidt lavere tal, nemlig en 2’er. Selvom Venus måske løfter dit humør, så sender Mars nogle lidt mere krævende vibrationer. Det kan give noget uro i parforholdet og potentielt også lidt en smule kærlighedskaos. Men husk, Løve, at det altid er sundt med en smule udfordring i kærlighedslivet, det holder flammen i live.

Arbejde

Her ser vi heldigvis et hop op på hele 5 point for Løven i dag. Merkur, der styrer kommunikation og forretning, er specielt gunstigt placeret i dit stjernetegn. Dette vil give dig ekstra skarphed og en pragtfuld evne til at overkomme de mest udfordrende opgaver på arbejdspladsen. Det er en fremragende dag at sætte nye projekter i gang eller at fremvise dine resultater.

Venner

Vennekredsen får desværre kun 1 point i dag. Når Saturn, disciplinens planet, går ind i dit venskabskvarter, kan det være svært at holde harmonien blandt vennerne. Du kan blive udfordret, og konflikter kan opstå. Men husk, Løven, at sande venskaber tåler modgang.

Familie

Familien får en solid score på 3 point. Jupiter, planeten for vækst og optimisme, styrer i øjeblikket dit hjem og familiekvarter, hvilket resulterer i fred og harmoni. Du vil virkelig føle, at du hører hjemme og er elsket.

Succes

Succesen lander på 4 point for i dag. Du ser genial ud, Løven, og du sprudler af selvtillid. Solen, din herskerplanet, skinner stærkt på dig og belyser alle dine bedste sider. Du er på toppen lige nu, så nyd det!

Dagens dyr

I dag er du en Koala, Løven. Denne søde, australske bjørn symboliserer ro, harmoni og en solid evne til at klare sig gennem dagens udfordringer, akkurat som du.

Til sidst vil jeg sige, at denne tirsdag den 5. september bliver en dag fyldt med en smuk blanding af glæde, kærlighed og succes. Hver en ny dag er en gave, Løven, så husk at pakke den ud med glæde.