Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Gorilla. Stærk, beskyttende og trofast.

Dagens humør__

Humøret for alle dyrebare Krebser derude scorer en solid 4 i dag. Min astrologiske radar melder om et indre solskin som stråler ud mod dine omgivelser i dag. Ikke nødvendigvis fordi planeterne har arrangeret en parade i dit ære, men fordi du evner at skifte perspektiv og sætte pris på de små ting. På en slags underliggjort og loyalt Krebsen-vis, tager du dagene, som de kommer, og hver dag byder på nye muligheder, ikke?

Kærlighed__

På kærlighedsfronten scorer du en medium karakter, 3. Dit univers har en tendens til at dreje sig om familie og hjemlige aktiviteter, hvilket til tider kan sætte en dæmper på det romantiske liv. Men selv om kærlighedsplaneten Venus er lidt off-piste i dag, så er du hjemmevant i disse situationer. Glem ikke at det at være loyalt og trofast også tæller i kærlighed. Det er måske tid til at tage initiativet og ryste kortene lidt?

Arbejde__

Arbejdsmæssigt kommer du ind på en 2.5. Du har sikkert hørt udtrykket “mange bække små, gør en stor å”. Det er en mentalitet, du skal gøre din i dag. Produktiviteten er måske ikke på sit højeste, men dit engagement og din pålidelighed vil gøre dig al ære. Der er rom for forbedringer, men tager man det skridt for skridt, kommer man også frem, ikke?

Venner__

Vennernes score for dagen er 4. I dag er en af de dage, som Venus faktisk skinner på dig. Dit hjem dine venner, her fungerer du bedst. Den genkendelige styrke ved en krabbe er din unikke evne til at vise de mest empatiske sider af dig selv. Så inviter dine venner over til en hjemmebagt pizza. Hvem ville ikke være glad for det?

Familie__

Ikke overraskende scorer du 5 når det kommer til familie. Du er kendt som det stjernetegn, der værdsætter hjem og familie mest af alle. Din følsomhed og omsorgsfuldhed er en gave, og man kan være sikker på, at du vil være der for dine nærmeste når det virkelig gælder. Det er ligesom en gorilla-mor, ikk’ også?

Succes__

Succes er måske lidt lav i dag, klokken 3. Men husk, du er en Krebs, og du har en forbløffende evne til at klare dig igennem selv i modgang. Støt dig til din naturlige modstandsdygtighed – en gorillas skin er tykkere end du tror.

Dagens dyr: Gorilla__

Mad og venner har lige erklæret, at dagens dyr for Krebser er gorillaen. Og hvorfor skulle det ikke være det? Ligesom gorillaen, pumper dit hjerte til familien og dit hjem. Din styrke og villighed til at beskytte dit klan er ligesom en gorillas. Du er stærk, beskyttende og trofast. Grunt og brøl som den prægtige gorilla du er!

Afsluttende bemærkninger__

Sådan en tirsdag den 05-09, huh, Krebser! Universet skifter mellem solen og skyerne, men vær sikker på, du finder din egen vej til stjernerne. Du har dit hjerte på det rette sted, og det er der, din sande styrke ligger. Nu, kom ud der og ryst din gorillas jungletromme!