Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en . Komodovaran, fordi du er både adræt og fokuseret.

Dagens humør: 4

Der er sprudlende energi omkring dig, Jomfruen! Venus hilser ned til dig fra sin bugtende bane og smider små stjernestøv af positivitet i din retning. Måske er du ikke den, der ler højest i rummet, men din indre glæde er som et fyrtårn i dag, der oplyser hver en krinkelkrog af dit væsen. Kast blikket i spejlet og smil, for det er lige præcis, hvad universet inviterer dig til at gøre i dag.

Kærlighed: 3

På kærlighedsfronten kan du opleve lidt blandede signaler. Merkur, din styrer planet er lidt drilsk i dag og kan gøre kommunikation med en potentiel partner lidt udfordrende. Måske vil du opleve, at ordene virker som om, de drukner i en mælkevej af forvirring. Men fortvivl ikke, stjernerne anbefaler dig at stole på din intuition og tale fra hjertet.

Arbejde: 2.5

Ordene fra Mars kaster en skygge på din arbejdsindsats i dag. Det er en dag, hvor du sikkert vil føle dig lidt udfordret, men det er her, du virkelig viser din styrke! Lad ikke din indre ild dæmpe af et par forhindringer her og der. Hvilke bedre dag til at styrke dine færdigheder end dage, hvor udfordringerne viser kløer!

Venner: 4

Dine venner ser dig som en klippe i deres liv, og i dag er ingen undtagelse. Dit lyse humør vil bringe dig tættere på dine nære venner i dag. Med Jupiter dansende muntert over din venskabssektor, ser det ud til, at hyggelige sammenkomster og livlige samtaler vil være dagens hovedmenu.

Familie: 5

Hjemmet er, hvor hjertet er, og i dag stråler dit hjerte med alt sit lys i familiens skød. Månen, der styrer dine familieforhold, er i sin favør i dag, så alle familieinteraktioner vil formentlig glide så glat som en sommerriver på en stille sø.

Succes: 3

Saturn kan være en streng lærer, der kræver hårdt arbejde for succes. Men husk, Jomfru, succes er en rejse, ikke en destination. Selvom din succes kan synes halvfyldt i dag, er det bare universets måde at fortælle dig, at du stadig har en lang, spændende og givende vej foran dig.

Dagens dyr: Komodovaran

Derfor er komodovaranen dagens dyr. Ligesom komodovaranen, viser Jomfruen adræthed og fokus i dag. Omend situationen kan være kompliceret og krævende, formår du at holde dit fokus og bevæge dig med lethed igennem udfordringerne.

Afrunding af dagen: Så Jomfrue, turen gennem himlens rige i dag, denne tirsdag den 5. september, viser, at universet stadig har en ny oplevelse i ærmet til dig. Må du møde denne dag med optimisme, uanset hvordan stjernerne arrangerer sig på himlen!