Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Du er stærk, selvstændig og passioneret.

Dagens humør: 3/5

Tirsdag den 5. september vil være en blandet pose nødder, kære Fiskene. På den ene side vil du føle dig rolig og afklaret, godt forankret i dit indre helle og fri for uro. Men som tidevandet, vil dit humør skifte. Pludselige bølger af melankoli har tendens til at overskygge din normalt solrige disposition. Men husk, efter regnen kommer solen, og det gælder også for humøret. Husk at holde dit hoved højt!

Kærlighed: 4/5

Din intuitive natur, og din dybe forståelse for menneskeheden, vil hjælpe dig flashe i kærlighedens område i dag. Du vil være fascinerende og tiltrækker romantiske partnere med din empati, cerebral dybde og medlidenhed. Det er en god dag til romantiske middage under stjernerne eller til at drøfte dine drømme og mål med din partner.

Arbejde: 5/5

De første dage af september er altid spændende, og i dag er ingen undtagelse. Dit kreative sind vil virkelig skinne i dag, og din evne til at arbejde sammen med andre gør dig til en eftertragtet kollega. Husk bare: teamarbejde gør drømmearbejde. Du bliver muligvis bemærket af chefen for dit hårde arbejde, så forvent en dag fuld af produktivitet og anerkendelse.

Venner: 2/5

Selvom du har det hav af venner og beundrere, kan venskaber i dag føle sig noget turbulente. Alle har deres egne bekymringer og problemer, og du vil muligvis føle dig fanget i krydsilden. Pas på ikke at drukne i andres dramaer. Husk at holde dine grænser, og lad ikke andres problemer blive dine.

Familie: 0/5

Familierelationer kan være en smule krøbøstige og besværlige i dag. Det kan være, du føler behov for at søge tilflugt i dit eget selskab og undgå at blive trukket ind i unødige fejder. Husk at du altid kan vende tilbage til det trygge familiens skød, når stormen har lagt sig.

Succes: 3/5

Succes kommer i mange former, og i dag handler det om selvoplevelse. Selvom du måske ikke ser enorme fremskridt på overfladen, vil du opleve underliggende fremskridt i din personlige vækst og selvudvikling. Dine indre triumfer er lige så betydelige som dine ydre. Glem ikke at fejre dem.

Dagens dyr: Tiger

At være en Fisk betragtes ofte som værende blød og modtagelig, men i dag vil du ligne mere en Tiger. Med sin brændende selvtillid, utrolige styrke og utæmmet lidenskab, er du klar til at påtage dig verden, uanset hvad den kaster efter dig. Det ligger i din natur at være blid og omsorgsfuld, men husk at fremvise din stærke, uafhængige side og holde fast ved, hvad du tror på. Ligesom en Tiger, kan du også være både smuk og farlig.

Så lad os fejre denne tirsdag den 5. september, som lover at bringe både udfordringer og triumfer. Husk, du er en Tiger, stærk, selvstændig og lidenskabelig. Lad dette være din mantra i dag. Luk din dag, ikke med et suk, men med en brølen. Et stort brøl, der siger: “jeg er klar til det, univers!”.