Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Du er modig og uimodståelig.

Dagens humør:

Dagens humør for Stenbukken står på 3.5. Dine følelser vil nok føles som en mikstur af mellemtilfredshed og let forvirring. Men hey, det er okay – vi kan ikke alle have topdage hver dag, vel? Sørg for at bruge energien i dine følelser i kombination med dit stenbukkens sorte humor, til at tage humøret op et par hak.

Kærlighed:

Kærlighedens barometer står på 4 i dag, Stenbuk. Er du single, så tøv ikke med at tage kontakt til den person, du har haft kig på – oddsene er i din favør! Er du i parforhold, vil det være en god dag at forkæle din partner lidt ekstra, bare fordi du kan.

Arbejde:

Arbejdsfronten er dog lidt anderledes. Her vurderer vi karakteren til en 2. Du vil måske føle, at opgaverne bare hober sig op, og du har svært ved at finde fodfæste. Men husk, Stenbuk, du er kendt for din evne til at klare pressede situationer. Så træk vejret dybt, og tag én opgave ad gangen.

Venner:

Din omgang med venner stråler med en flot 5 i dag, Stenbuk. Dit sociale liv er på toppen, og du vil opleve, at de mennesker, du har omkring dig, virkelig sætter pris på dit selskab. Så nyd det, og gør plads til gode stunder sammen med dine venner.

Familie:

I hjemmets trygge rammer er scoren på 4. Der venter harmoni og tilfredshed med familien. Du vil opleve en dag, hvor tingene bare flyder – lige som de skal. Så nyd en afslappende dag i sofaen med dine nærmeste, mens I ser en god film eller spiller brætspil.

Succes:

Succesen for i dag lander på en solid 3.5. Det er hverken højdepunktet eller lavpunktet, så tag det med ophøjet ro. Der vil være både små sejre og mindre bump på vejen, men de vil sikkert udginge sig og bringe en vis balance i dagens oplevelser.

Dagens dyr – Tigeren

Dagens dyr er Tigeren. Det er fordi tigeren symboliserer mod og styrke, hvilket er to træk, du som Stenbuk ofte udviser. Derudover matcher Tigerens uimodståelighed også med din charme og selvsikkerhed.

En god fredag venter

På trods af nogle udfordringer, venter der dig en god fredag den 8. september, Stenbuk. Husk at gøre brug af dine indre kræfter, nyd dine sejre, og skub disse små nederlag til side. Med dine naturlige kompetencer vil du klare det hele med bravour, og hvem ved – du ender måske dagen af med et smil på læben. Når alt kommer til alt, er ikke alle dage lige gode, men der er noget godt i hver dag. Hold modet oppe, Stenbuk!