Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Orangutang. Smidigt bevæger du dig gennem livets jungle.

Dagens humør

I dag står humøret på en solid 4 for alle Vandmændene derude. Med Jupiter i harmoni med jeres soltegn, oser dagen af håb og humor. Jeg ved hvad du tænker: “Hvorfor ikke en 5?” Men husk min ven, ingen dage er perfekte.

Kærlighed

Kærlighedshoroskopet hviler i dag på 3. Neptun, kærlighedens planet, hænger svagt i jeres kreds, hvilket kan resultere i nogle følelsesmæssige bølger. I dag drejer det sig ikke om at finde den perfekte match, men om at skattes ved dem, vi allerede har i vores liv.

Arbejde

På arbejdsfronten ser det ud til at du får middelmådige resultater, derfor en karakter på 2,5. Merkur er i retrograd, og det kan skabe nogle kommunikative forviklinger. Så vær tålmodig i dag, vaflerne kommer ikke inden pandekagerne, som man siger!

Venner

Imens mødet med månen i dit venskabshus angiver en score på 4, når det kommer til dine venner. De vil være der for dig i dag og hjælpe dig gennem ethvert galskab Merkur måtte smide din vej.

Familie

Når det kommer til din familie, så er det her, du virkelig stråler. Der er ikke andet for, end at give en 5. Med Venus, hjemmets planet, i dit stjernetegn, forstærkes dine bånd med dine familiefolk på en nærmest guddommelig måde.

Succes

Succes kommer i mange former, og i dag vurderer jeg det til en 3. Du vil opleve små sejre. Måske løber du ikke med førstepremien, men hvem siger, at hverdagssejre ikke er lige så værdige?

Dagens dyr: Orangutang

Dagens dyr er orangutangen. Dette behændige dyr er kendt for sin evne til at løse problemer og klare forviklinger i junglen – noget, du sikkert vil have brug for i dag. Lig den smidige orangutang, har du evnen til at bevæge dig med nådighed gennem livets uforudsigelige sving.

Dagen i dag, søndag den 29. oktober vil byde på sine udfordringer, men ligesom Orangutangen i sin jungle, så vil du med sikkerhed kunne tackle dem med stil og nåde. Husk, du er ikke alene i din jungle.