Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Gorilla - en leder, styrke og beskyttelse.

Dagens humør

Humørkarakteren er en stærk 4 – solskin med et par skyer. Vandmanden mærker universets kvægdrift, en længsel efter noget mere, noget dybere. Men bare rolig, det generelle syn hos dig er optimistisk, og du er ivrig efter at udforske nye muligheder. Løft blikket, ret din opmærksomhed udad mod de storslåede horisonter, der venter. Hvor vil dine drømme føre dig?

Kærlighed

Kærlighedskarakteren svæver omkring 3. Intensiteten i dine følelser er svær at mærke, men hjertet har sin egen musik, og det spiller for dig. Det er en tid til åbenhed, til at finde din vej gennem kærlighedens labyrint. Lige nu er der måske ikke brandende lidenskab, men en blød, men dog stadig markant, flamme af hengivenhed og loyalitet.

Arbejde

Arbejde er en middelmådig 2.5. Du kan føle dig hevet og flået mellem dine mange interesser og ansvarsområder. Men frygt ikke, dette er ikke en tid for at frembruse voldsomt fremad. Brug denne tid til stille og rolig refleksion og forberedelse. Tænk på det som et frø, der hviler i jorden, klar til at spire.

Venner

Venskabsbarometeret rammer imponerende 4. Din magnetiske personlighed og åbensindede natur vil tiltrække både nye og gamle venner til din side. Denne dag åbner dørene til varme samtaler, fælles eventyr og ubrydelige bånd.

Familie

Familie er på en solid 5! Relationerne blomstrer, og dit hjem vil være et sted med kærlighed og harmoni. Din karakteristiske nysgerrighed og drømme vil smitte af på dine nærmeste, og sammen vil I skabe minder, der vil vare evigt.

Succes

Succesen er en anstændig 3. Du vil bemærke små tegn, en følelse af fremgang, trin op ad stigen. Mens du vil føle dig drevet til at opnå mere, husk, at den virkelige succes kommer, når du anerkender dit eget værd og de fremskridt, du allerede har gjort.

Dagens dyr

Dagens dyr er Gorilla, et symbol på styrke, lederskab og beskyttelse. Ligesom gorillaen, skal du lade din indre styrke skinne igennem, og lige meget hvad det betyder, så beskytte dem, du elsker.

Takket være søndagens placering under stjernetegnet Vandmanden, vil alle dine nysgerrige, drømmende og venlige karakteristika skinne ekstra meget igennem. Så tag alt dette med dig som du træder ind i den kommende uge.

Glem aldrig, at din energi, dit hjerte og din sjæl udgør nøglen til friheden. Og må denne søndag den 27. august være dit springbræt til endnu større ting.