Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Gorilla på grund af dagens magtfulde udstråling.

Dagens humør

Til stjernetegnet Vægten scorer humøret i dag en solid 4’er på skalaen. De skæbnebestemmende planeter har centreret sig omkring din følelsesmæssige sfære, og resultatet er en helt ustyrlig indre glæde. Og hvem kan klandre dig for det? Med lykkeplaneten, Jupiter, der tager sin stærke position i dit stjernetegn, er det umuligt at holde glæden tilbage.

Kærlighed

Når vi snakker om kærlighed, er der en lidt blødere tilgang i dag. Dagens rating ligger på 3. Venus og Mars, de svorne elskere af astrologien, har en spændende dynamik i dit kærlighedshus. Ikke alt er rosenrødt, men husk, det behøver ikke altid være fest og farver – det er i modvind, vores hjerter lærer at sejle.

Arbejde

Okay, kære Vægt, hold nu fast. Arbejdet halter lidt efter i dag, så det scorer en 2.5 på skalaen. Saturn, den disciplinerede planet, har rodet lidt rundt i dit arbejdshus, så forvent nogle udfordringer. Træk vejret dybt, og bøj ikke under trykket – du har, hvad der skal til!

Venner

Når det kommer til venskab, er dit univers i topform, med en helhjertet 4’er på stjernescoren. Med Merkur, der leger frit i dit 11. hus, ser det sociale liv ud til at blomstre. Dine venskaber giver dig styrke, glæde og masser af grin. Inviter dine venner over til en hyggelig aften – det bliver en nat, der vil blive husket!

Familie

Nå, men skal vi snakke om familien? Det er der, du virkelig skinner i dag, så det scorer en solid 5. Med månen i dit fjerde hus, er dit hjerte fyldt med kærlighed til dem, du har i nærheden. Din familie er din trygge base, så husk at give dem al den kærlighed, de fortjener.

Succes

Succes er en tricky størrelse, og i dag scorer den en 3. Mars i dit tiende hus lader dig lade lidt op, og det er fantastisk – men også en lille smule skræmmende. Husk, succes kommer i mange former, og nogle gange må man tage det roligt, inden man stormer fremad.

Dagens dyr

Lad os dvæle ved dagens dyr – Gorillaen. Dette stærke, men fredelige dyr er dig i en nøddeskal i dag. Du udstråler en magtfuld aura, som gorillaen, samtidig med at du kan være mild og beskyttende. Ligesom gorillaen må du ikke undervurdere din egen magt. Brug den klogt.

Det var altså horoskopet for Vægten, denne skønne søndag den 27. august. Det kan være en dag med blandet vejr, men husk, regnbuen kommer altid efter regnen. Hold humøret højt, elsk dybt, og vær den gorilla, du er skabt til at være. Der venter dig en unik dag, fyldt med fantastiske oplevelser!