Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en flamingo. Let på tå, graciøs og farverig.

Dagens humør

Wow, Taurus, er det ikke bare en dejlig dag? Dagens humør er på en solid 4. Takket være solens position i dit femte hus, er du som en kid i en slikbutik, fuld af liv og sprudlende med energi! Du svæver gennem dagen med optimisme og lyst til livet.

Kærlighed

Kærlighed, her kommer du ind på en 3. Venus, din hersker, er forpligtet til at holde dine romantiske forhold kørende i et jævnt tempo, men det er på høje tid at du tager styringen og løfter det hele til en ny højde. Brænd lidt mere lidenskab ind i din dag, hvorfor dog ikke?

Arbejde

På arbejdsfronten er det en 2.5 dag. Det er søndag, og Venus kommer med besked om at tage det roligt. Måske er det en dag for lidt selvomsorg og mental genopfyldning? Slap af, dykke ned i en god bog, tag en lang gåtur. Det er tid til at genoplade før en ny arbejdsuge starter.

Venner

Når det kommer til venner, scorer du en flot 4 i dag. Med Månen i dit syvende hus er sociale interaktioner nøglen. Ring til dine oldemødre, venner eller bare dem som betyder noget for dig. Lad ikke dagens energi gå til spilde – det er tid til at forbinde på et dybere plan.

Familie

Familie står stærkt i dag med en score på 5! Hjemmet er, hvor hjertet er, og i dag er hjertet fyldt til randen. Med Jupiter i dit fjerde hus er det den perfekte dag til at omfavne dem, du elsker, og skabe varige minder. Dit hjem vil være fyldt med latter og glæde.

Succes

Når det kommer til succes, er det en 3er dag. Venus foreslår, at du tager det roligt og giver plads til refleksion. Brug din tid på at genoverveje dine mål, drømme og ambitioner før du tager næste skridt.

Dagens dyr

Det er en dag fuld af elegance og derfor er dagens dyr: Flamingoen. Du er let på tå, graciøs og langt fra at være genert når det kommer til at vise dine ægte farver, ligesom flamingoen. Du er flot, klar til at tage på eventyr og aldrig bange for at stå ud i mængden.

Det er søndag den 27. august, og dagens ord er “nydelse”. Uanset om det er en velfortjent doven dag i sofaen, en kop varm te eller en gåtur i parken, gør noget i dag, der gør dig glad. Husk at trække vejret dybt, grin meget og lav noget, der gør dig og de omkring dig glade. Du er en fantastisk Taurus, og verden er klar til at se dig skinne!