Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger.

Dagens humør: 4

Dyk ned i dagens dybe understrøm af følelser, kære Løve. Og frygt ej, solen trækker gardinerne til side idag og fylder din verden med dejlige, positive følelser. Så tag en dyb indånding, løft hovedet og gå efter at mærke livets glæder døgnet rundt.

Kærlighed: 3

Kærlighedsplaneten Venus danser med Mars i dit sjette hus for arbejde og sundhed. Det kan skabe en trang til at overanalysere og kritisere din partner. Pas på ikke at falde i den fælde. Husk, alle er ikke perfekte, inklusive dig. Ret fokus mod det smukke og accepter at livet ikke altid er en rosehave.

Arbejde: 2.5

En del af arbejdet vil føles som drudgery, men husk, Rom blev ikke bygget på en dag. Sæt din intention på langsigtet succes snarere end at jagte det øjeblikkelige rush. Der er ingen genveje til rigdom og succes.

Venner: 4

Idag findes der støtte i vennekredsen – du vil have et stærkt netværk til at løfte din ånd. Dine venner vil være klar til at hjælpe dig, og det kan være rart at have nogen at dele dine tanker med i dag.

Familie: 5

Der er også idyl i familien. Månen bagside lyser på dit fjerde hus for hjem og familie, hvilket gør dette til en perfekt dag for familietid. Planlæg en hyggelig aften og genkend den kærlighed, der smukt former dit liv.

Succes: 3

Jupiter i dit tiende hus kan antændte gejsten for ambitiøse projekter, men husk ikke at lægge alt for meget pres på dig selv. Success kommer langsomt, men sikkert. Sås fra små succeser vil blomstre i morgen.

Dagens dyr: Tigeren

I dag er du en Tiger. En tiger, er behændig, hurtig og vurderer sin omgivelser før den handler. Skabelon for styrke og magt, hold din ro og hemmelighed – så vil succes vokse til nye højder.

En solrig søndag den 27. August ser ud til at efterlade en smag af glæde og lykke i dit liv. Husk, at du er en Løve, husk at du har styrken til at overvinde enhver udfordring, og husk at nærme dagens op-og nedture med nåde og mod. God fornøjelse med dagen!