Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Elefant. De er kendt for deres visdom og styrke.

Dagens humør:

Søndagens humør for Krebsen er i dag på solidt 4. Med en smule luft til perfektion, mærker du strømmene af optimisme og sund egenomsorg, der bløder ind i din dag. Ja, det er søndag, men for dig er det en chance for at se lidt indad og tage fat om nældens rod i din åndelige have. Forvirret? Bare rolig, det er alle vi stjernetegn på et eller andet tidspunkt.

Kærlighed:

På kærlighedens område er karakteren i dag 3, en solid midterplads, tillader både plads til vækst og justeringer. Og Krebsen, ja, kærlighed er stadig den dér uforudsigelige størrelse, der altid spænder ben for din ellers strukturerede tilgang. Men hey, er det ikke bare kærligheden?

Arbejde:

Arbejde må i dag nøjes med en halvkedelig 2,5. Og nej, det er ikke en film du har set før. Du har nok virkelig travlt, og måske er du sågar lidt overvældet. Men husk, Krebsen, selv de største damperhavre kan presse vandet for hårdt.

Venner:

På vennernes område tegner tingene sig smukt med en karakter på 4. Du er en sand magnet for venskab i dag, og du trives i samværet med dine nærmeste. Husk bare at holde en god balance, at have mange jern i ilden er glimrende, men man skal passe på de ikke bliver for varme.

Familie:

Det bliver ikke bedre end dette – familien får i dag topkarakteren 5. Familiebåndet står klart som aldrig før og du spiller centralt i denne symfoni. Husk at danse mens musikken spiller, Krebs.

Succes:

Til succes skal vi i dag placere dig på en karakter 3. Du oplever måske nogle bølger på den professionelle front. Men det er OK, det er ikke din første rodeo, Krebsen. Op og nedture er en del af livet – og du, du surfer som en pro.

Dagens dyr:

Dagens dyr er – tada – Elefanten. Du har en mytisk styrke og visdom i dig lige nu, præcis som den majestætiske elefant. Du stirrer frygt i øjnene med styrke, beslutsomhed og værdighed. Ikke dårligt, hva?

Husk på denne smukke søndag, den 27.08, at hvert øjeblik er et friskt begyndelse. Også de små minutter, der ligger imellem tiden. Så tag et dybt åndedrag, Krebsen. Verden er din østers!