Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Panda.

Dagens humør: 4

Dagen begynder med et strejf af optimism og lykke for jomfruen. Solens stråler skinner mere klart end noget tidligere for Jomfruen og fylder dig med en positiv attitude. Dagens energi kan kun beskrives som boblende – fyldt med glæde, optimisme og højt humør. Du vil finde glæde i de mindste detaljer og hverdagens enkle fornøjelser vil være nok til at holde smilet på dit ansigt. Dette skyldes, at Venus, kærlighedens planet, ligger i dit kærlighedscenter, hvor den udfylder dig med positiv energi.

Kærlighed: 3

Med jomfruen bliver kærligheden aldrig kedelig, men uforudsigelig. Med Mars retrograd i dit kærlighedshus, vil der være en konstant spænding i luften, som du vil finde både forvirrende og spændende på samme tid. Dit forhold vil svinge mellem yin og yang, men frygt ikke, for dette vil styrke dit bånd og give dig kærlighedens modgang gennem tiden.

Arbejde: 2.5

På arbejdsfronten vil tingene ikke gå helt som planlagt. Merkur, kommunikationens planet, vil være i retrograd i dit arbejdshus, hvilket vil bringe udfordringer. Men husk, intet er umuligt for en hårdtarbejdende Jomfru. Du vil kunne standse negativiteten og trække alt i en mere positiv retning.

Venner: 4

Din sociale scene vil være ret livlig med mange interessante mennesker, der trækker dig i forskellige retninger. Med solen i dit venskabshus vil du nyde selskab af dine venner og tætte bekendte. Ja, du vil få masser af opmærksomhed, godkendelser og ros, som du har fortjent så længe.

Familie: 5

Jomfruens nærhed til sin familie er noget, man skal beundre. Og med Månen i dit familiehus, vil din familie blive din endelige fysiske & mentale tryghed. Du vil nyde hvert øjeblik, du bruger med din familie, og dit forhold til dine kære vil blomstre som aldrig før.

Succes: 3

Selvom du står overfor visse udfordringer på arbejde og i dine personlige forhold, vil din utrættelige vilje og dit stærke hjerte ikke tillade disse forhindringer at stå i vejen for din succes. Med Saturn i dit succescenter, vil du opleve en solid, selvom langsom, progression mod dine mål.

Dagens dyr: Panda

Hvorfor er Panda dagens dyr? Lad mig fortælle dig det. En panda er symbol på fred og mild styrke. På trods af sin størrelse og styrke, er Panda kendt for sin ro og mildhed. I dag er det præcis de kvaliteter, der vil guide jomfruen til at håndtere dagens udfordringer med tålmodighed, mildhed, og styrke, præcis som en Panda.

En anden søndag er ved at finde sted, og selvom udfordringerne har været mange for dig, jomfru, så har du med dig dit styrke, din ro, dit mod, og din barmhjertighed. Brug dagen til at genoplade din kraft og energi til den kommende uge. Husk, at du er i kontrol over din skæbne, og ingen kan tage det fra dig. Tro på dig selv og du vil skabe mirakler. Så, jomfru, tag din tid, læn dig tilbage og nyd søndagen!