Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en elefant.

Dagens humør:

Dagens humør lander hos Fiskene på en solid 2. Merkur, planeten for kommunikation, er ikke i harmoni med dit stjernetegn. Så jagten på positiv energi kan synes en smule udfordrende. Men frygt ej, intet er som det ser ud i universets kalejdoskop. Husk det gamle ordsprog, “efter regn kommer solskin.” Hæng på derude, Fiskene!

Kærlighed:

Lille Fisk, i dag bobler dit kærlighedsliv over som aldrig før. Venus, kærlighedsgudinden, skinner på dig, og du skinner tilbage med samme glød. Det er en smuk pas de deux. Din kærligheds-score er en brusende 5. Lad kærlighedens flammer danse, og lad de gode tider rulle!

Arbejde:

Jamen, du rammer bunden på arbejde i dag, Fiskene. Din arbejde-score er på en skuffende 0. Men bare rolig, nogle dage er bare sådan, specielt med Mars i retrograd. Mørke dage er blot lysdage, der venter på at blive tændt. Kan nøglen til personalerummet være svaret på dagens udfordringer på jobbet? Hold øjnene og ørerne åbne, Fiskene.

Venner:

Dagens venskabs-score lander på en forfriskende 4. Du bliver oplyst af Jupiters varme skær og inviterer dine venner ind i dit hjertes varme cirklus. Dine venner i dag er ligeglade blomster i solskinnet. Gør noget særligt sammen med dem – måske en frokost i parken? Nyt livet, Fiskene.

Familie:

Familielivet er dine trygge havne i dag, med en score på 3. Familien anerkender dine bestræbelser og fejrer dig, blot fordi du er dig. Og i dag, er det alt du har brug for. Nyd deres kærlige omfavnelse, Fiskene.

Succes:

String ikke selv i dag, Fiskene. Din succes-score viser en 4, hvilket indikerer at du er på rette vej. Men ting tager tid. Træk vejret dybt, og du vil finde din vej. Og jo, succes er ofte bare at lære at overleve vores fejl.

Dagens dyr:

Og dagens dyr for dig, Fiskene, er Elefanten. Dette store, fredfyldte væsen. Præcis som elefanten, tager du livet i dit eget tempo, tålmodigt og stædigt på vej mod dine mål. Din dyrebare hukommelse minimerer enhver chance for fejl, ganske som den tålmodige elefant.

Søndag den 27. august ser ud til at blive en dag fyldt med oplevelser for dig, Fiskene. Tungen på vægtskålen, venner at le med, og en familie ved din side. Mens arbejdet kunne være en kilde til stress, husk at se de lysere sider. Husk, i morgen er en anden dag og universet holder pause for ingen. Hav en vidunderlig dag!