Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en leopard.

Dagens humør

Dagens humør karakter er en flot fire på Fiskenes skala. Himlens energi stråler i dag ned på jer, med en afbalanceret tone af glæde og ro. Solen i jeres tegn virker som en beskyttende skjold og giver jer et givende boost af positiv energi. Det er et perfekt tidspunkt til at dykke ned i følelsernes verden og bare nyde den bølgende strøm – måske en smule filosofisk tankegang ikke vil være så slemt?

Kærlighed

Kærlighedsbarometeret står på en ordentlig tre’er i dag, Fiskene. Venus danser i et komplekst mønster med jeres stjernetegn og kan skabe en lige mængde af fryd og forvirring i romantikkens rige. Måske føler du dig inspireret til at udforske din partner på en dybere niveau, eller måske er du single og føler en brændende lyst til at begive dig ud I kærlighedens rige.

Arbejde

På arbejdsfronten ser det lidt mere blandet ud. Karakteren er 2.5 i dag. Merkur skaber en spændende dynamik, som kan inspirere utraditionelle løsninger, men også kan medføre uønsket stress. Vær opmærksom på detaljerne og husk, at kreativitet trives bedst, når du føler dig rolig og centreret.

Venner

Venskabsbarometeret er på 4 i dag. Du oplever en stærk æterisk forbindelse med dine venner i dag – en, der bør fejres. Med Jupiter og Neptun i en stille samstilling, vil du finde glæde i at dele din tid og tanker med dem, du holder af.

Familie

Ingen grund til panic! Med familien går det strålende, en klokkeklar 5’er. Det skyldes, at Månen bevæger sig tættere på jeres stjernetegn, som øger forståelsen og empatien i familieforhold. Din intuition er skarpere end nogensinde, brug den til at løse ethvert familiært dilemma der måtte opstå.

Succes

Hvad angår succes, er koden til den i dag på en 3’er. Med Saturn i opposition til jeres tegn, kan det være svært at mærke den samme drivkraft, der plejer at bære jer fremad. Men hold øje med de små sejre, Fiskene. Disse er dem, der sidst ender med at tegne det store billede.

Dagens dyr

Fiskenes dyresymbol for i dag er intet mindre end den magtfulde Leopard. Præcis som leopardens subtile styrke og hurtighed, opfordrer universet jer til at bevæge jer med ynde og beslutsomhed. Præcis som leopardens tålmodige jagt og hurtige reaktioner, skal I også tage jeres tid og handle, når tiden er inde.

Søndag den 22. oktober starter og slutter på en høj tone for Fiskene. Jorden er i harmoni med jeres tegn, og det kan kun betyde, at gode ting er på vej. Nogle gange behøver man bare at stoppe op, trække vejret dybt ned i maven – og smide al forsigtighed over bord! Er du klar til at hoppe ud i det, Fiskene?