Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en flodhest.

Dagens humør: 4

Søde Vandmand, din ånd er fyldt med liv og latter i dag som om, den synger en melodi der bare får dig til at smile fra øre til øre! Takket være Månens blidt svajende rute henover stjernetegnet Tvillingerne, der gør din humoristiske sans lettere end nogensinde før. Du lader ikke mindre strabadser eller trivielle belastninger trække dig ned og kan klare selv den skarpest tilsatte citron til at lave en dekadent limonade.

Kærlighed: 2

Kærlighedsfronten kan synes lidt langsom i dag, så giv dig selv tid til at trække vejret og træde ud i en verden uden tvivl. Venus er skjult bag Saturns skygge, hvilket kan forårsage forvirring i parforhold og kan føre til uklar kommunikation. Er det ikke en god dag at give plads til selvomsorg og forkælelse?

Arbejde: 0

Derudover, på det professionelle front, så virker denne søndag til at være lidt af et udfordrende scenarie. Sidder du fast i weekendarbejde? Pust ud, ildflor under Mars kan skabe hindringer med arbejdsopgaver. Træk vejret, sid tilbage og husk på, at denne periode kun er midlertidig.

Venner: 5

På den anden side, lad ikke dette lave tempo få dig ned, gamle venner synes at være dit skinnende lys i dag! Med Jupiter der passerer Scorpio, indikeres det at gamle venskaber rejser sig og blomstrer som aldrig før.

Familie: 4

Familiemæssigt ser det ud til, at det bliver en fantastisk dag. Familiens bånd styrkes yderligere under Månens beroligende indflydelse som skaber et miljø fuld af varme og næstekærlighed.

Succes: 3

På succesfronten er det en dag med moderate triumfer. Du vinder nogle, du mister nogle, sådan går det med livet, ikke sandt? Venus’ placering foreslår en mådeholden sejr og muligvis en tilbageslag eller to, men lad det ikke sætte en dæmper for din ånd, Vandmand.

Dagens dyr: Flodhesten. Den repræsenterer intuition, praktisk tænkning og ro. Prøv at absorbere disse karakteristika i dag. De gode vibrationer fra flodhesten kan hjælpe dig med at overkomme de udfordringer, dagen må medføre – og styrke dine bånd med dem, du holder af.

Så smil til verden, Vandmand. Søndagen den 20. August er din dag. Du vil ride denne bølgerne af livet som om, du var født til det. Vær din egne modige selv og husk, selv en mindre succes er et skridt hen imod din endelige destination. Lad den smukke flodhest vive dig op, og vis verden din munterhed fra dybden af dit hjerte. Som flodhesten i vandet, dyk ind i livets glæder. Du er super!