Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger.

Vi begynder med:

Dagens humør

Humøret ligger på en stærk 4’er i dag, Vægten. Der er ligesom en smittende munterhed i luften, som giver dig en lystig indstilling til verden omkring dig. Månen ballancere sin vej gennem Vandbærerens sektion af himlen, og spredning af positive vibber er nærliggende. Nyd dagen fuldt ud, fyldt med latter og glæde.

Kærlighed

På kærlighedsfronten er scoringspladen på 3, hvilket er midt på skalaen. Venus, din herskende planet, kaster amoriner omkring. Undgå at skynde dig med store beslutninger i dit forhold, tag en dyb indånding og lad tingene ske i deres eget tempo. Rammerne for harmoni og samhørighed er gearet op.

Arbejde

På arbejdspladsen lander du på en 2,5 for dagen. Universet sender en slags mixede signaler! Det er søndag, så brug dagen til at oplade dine batterier for den kommende uge. Men du må også gerne kigge på dine håndteringer af arbejdsopgaver. Er der noget du skal ændre?

Venner

Når det handler om venskaber, er dagen en solid 4. Din sociale status er i højeste grad, takket være Merkurs placering. Dine venner vil søge dit selskab og om du har tid og lyst, lad gerne fællesskabet blomstre op.

Familie

Familieopplevelser ligger på en ren 5’er i dag. Saturns stråler styrker dine familiebånd, så det er en perfekt dag til at oplade med familiehygge. Din rolle som familiens harmoniske bindeled kan virkelig blive forløst i dag.

Succes

Succespointet står til en solid 3 i dag. Jupiter, planeten for vækst og ekspansion, er godt positioneret, så søg ny inspiration og bliv bedre rustet.

Dagens dyr

Dagens dyr er tigeren. Fordi det er søndag, er det ideelt at tage tigerens ro ind i dagen. Tigeren repræsenterer styrke, vilje og uafhængighed. Du vil finde kræfterne til at overvinde eventuelle udfordringer, og ligesom tigeren, vil du nære din styrke på en legende måde!

Du er en tiger, fordi du som vægten har den samme yndefulde balance i dit liv.

For at afrunde denne solbeskinnede søndag, den 20. august øvrigt i det farverige tegn af Vægten, skal du bruge energien fra tigeren til at opnå balance, nyde livet og være awesome! Du har alt, hvad du har brug for at skabe en vidunderlig dag.