Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Papegøje. Glat tale og social finesse er dit kendetegn.

Dagens Humør

Dagens humør får en kraftig 4 til vædderen. Din skæbne er styret af Mars, en kraftfuld kraft fuld af energi og styrke. Du er bestemt ikke faldet på halen, og din entusiasme og selvsikkerhed sender dig garanteret afsted i høj fart!

Kærlighed

Kærlighedens felt får i dag en score på 3 – der er plads til forbedring, men udsigterne er overvejende positive. Din energi er som en magnet der tiltrækker interesserede parter, men sørg for at din ildfulde natur ikke brænder for stærkt og skræmmer dem væk!

Arbejde

Arbejde falder et smule kort i dag med en score på 2,5. Du har masser af motivation og drive, men det er vigtigt at du ikke lader din utålmodighed tage rorpinden. Hvis du kan styre din iver, vil din strabadser betale sig ud i længden.

Venner

Blandt venner scorer du en høj 4. Dit sprudlende humør og fandenivoldske attitude gør dig til et populært selskab. Bare husk at drage omsorg for dine venskaber ligeså meget som du gejler festen op.

Familie

På fronten af familie får du den højeste score på 5. Dit hjerte er lige så stort som din energi er høj, og du bærer en stærk passion for dine nærmeste. Dette er en perfekt dag til lidt kvalitetstid med familien!

Succes

Succes er omtrent midtvejs med en score på 3. Din viljestyrke og beslutsomhed vil drive dig op ad stigen, men vær barmhjertig over for dine kollegaer. Husk, succes er sødest, når det deles!

Dagens dyr

Dagens dyr er en Papegøje! Din indre papegøje afspejler din livlighed, bredde af sind og din glatte tale. Du har en medfødt evne til at indgyde en følelse af leg og glæde i dem omkring dig.

Søndag den 20. august står i Vædderens tegn, blændende lyst og fyldt af energi. Du er født til at skinne, så tag endelig chancen og omfavn livets muligheder! Husk, ingen kan tæmme dig, hvis du bare lader dit indre lys skinne.