Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin. Mester i balancering, vejledning gennem følelsesmæssige farvande og det dybeste dyk ind i det uudforskede.

Dagens humør

Jomfruer kan forvente en humørkarakter på 4 i dag. Søndag er en dag for afslapning, og Jomfruen har en særlig evne til at gribe dagen og bruge den konstruktivt. Så, selvom du måske ikke har store planer, vil du stadig føle dig tilfreds og fuld af optimisme. De rolige vibrationer af dagen vil nyde godt af dit velbefindende.

Kærlighed

På kærlighedsfronten ser det også lovende ud med en karakter på 4. Kærlighedsplanet Venus smiler ned til dig i dag, skabende mildhed og forståelse på romantikkens område. Det er en god dag til kærlige gestus og intimate samtaler. Stjernerne opfordrer dig til at udtrykke dine følelser og dykke dybere ind i den ocean af kærlighed, som hjertet rummer.

Arbejde

Arbejde får karakteren 0 i dag – men det er jo søndag, så det giver vel mening! Det er vigtigt at bruge denne dag på at slappe af og genoplade batterierne.

Venner

Det er en fantastisk dag for venskaber. Med karakteren 5, er det en oplagt dag til at bruge tid med dem, der bringer glæde, latter, og positive vibrationer ind i dit liv. Sammenholdet mellem venner vil være stærkt, og energien fra stjernerne opfordrer til livlig, glad social interaktion.

Familie

Med en familiekarakter på 5, er der ingen tvivl om, at det er en familiedag. Denne dag er fuldstændig indhyllet i kærlighed, og det er det perfekte tidspunkt til at udtrykke din taknemmelighed og kærlighed til dem, du holder af. Stjernerne skinner specielt klart over hjemmet i dag.

Succes

Succes får en fair karakter på 3 i dag. Du vil finde, at de små succeser i livet – udføre en favorit hobby, nyde kærlighed og latter med dem, du holder af – er det, der betyder mest. Og på disse områder, vil Jomfruen helt sikkert skrabe sammen point.

Dagens dyr: Pingvin

Dagens dyr er pingvinen. Denne fugl kan virkelig lære os noget om balance, især når det gælder at jævnføre livets forskellige aspekter. Pingviner er kendt for deres evne til at dykke dybt og navigere i ukendt farvand, noget Jomfruer vil finde nyttigt i dag, især i de emotionelle farvande. Så hvilken bedre ledsager at have, end denne sofistikeret klædte fugl?

Søndag den 20. august er således en dag fyldt med positiv energi, varme vibrationer og dybe forbindelser. En dag, der minder os om, at de små øjeblikke og sejre er lige så vigtige som de store. Brug dagen til at lade op, dykke dybt i dine følelser og vise din kærlighed til dine kære. Glem ikke, Jomfruen, at stjernerne altid er der til at guide og beskytte dig.