Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en vildkat.

Dagens humør

Humøret i dag får en 4’er. Det er ganske fornuftigt og på vej opad. Det kan jo altid blive bedre, men vær alligevel tilfreds med, hvad du har. Jupiter, der er kendt for sit held og optimisme, venter om hjørnet, klar til at kaste nogle glade stråler din vej. Herfra kommer kun gode vibrationer.

Kærlighed

Når det kommer til kærlighed, får vi desværre kun en 3’er på vores skala. Sikke noget! Men frygt ej, det betyder blot en lille maraton over knystede stier, hvor nervøse planeter skaber en misforståelsens snubletråd. Måske er det tid til at lade din indre vildkat tage en pause fra jagten, og give plads til selverkendelsens rovfugl. Hvem ved, hvad der kan åbne sig af portaler ind til nye dimensioner af kærlighed?

Arbejde

Arbejdsdagen får en 2,5’er. Hmm, Pluto laver lidt strabadser i din 10. hus. Twister og vender lidt op og ned på tingene, lidt som en hård dag på kontoret. Men husk, at hver cloud har en sølvforing. Brug denne udfordrende periode til at vokse og udvikle dine kompetencer.

Venner

Vennerne tager en flot 4’er, som betyder fest, farver og forunderlig fællesskabsfølelse! Især når joviale Jupiter fremtryller et veritabelt bål af herligt humør i dit 11. hus! Og en sådan fest kommer vi næppe til at glemme lige med det første, vel?

Familie

Familien miner en klokkeklar 5’er på vores skala. Intet mindre en lykkestrålende komet kursus mod de hjertevarme hjem på kortets 4. hus! En tid, hvor familieforståelse og nærvær er i fokus og inviterer til en dyrebare stunder, båret af kærlighed og stærke bånd.

Succes

Hvad angår succes, har vi en fin 3’er på listen. Med Saturn i dit 10. hus, kan der være nogle godbidder i vente for dig, men også lidt modstand. En hindring er blot en udfordring, der venter på en løsning, ikke sandt?

Dagens Dyr

Dagens dyr er en vildkat. Med sin fornemme balance mellem elegance og rovdrift, symboliserer den vores indre vilje til at vove pelsen, og finde vores egen sti. Og dermed må vi lære den lektie, den giver – At være tålmodig for at opnå vores mål.

Åhh, hvilken fantastisk dag det er i dag! Især hvis vi tager i betragtning, at det er torsdag den 15. april. Husk at grine og smile til hinanden. Lad os dele den gode energi og suge til os af den åndelige visdom, der svæver i luften omkring os. Tag dybe indåndinger, og lad succesens og kærlighedens spirer gro i dit indre – hvad enten det er i familien, blandt venner, på arbejde eller i dit hjerte. For husk; en dag i ro og fordragelighed, er en dag tættere på universets uendelige visdom!