Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin . Du er legesyg, nysgerrig og udviser stærk familiekærlighed.

Dagens humør.

Skyernes lette grin og solens milde fjæs giver din dag en humør score på en solid 4’er på skalaen. Det er måske tirsdag den 7. september, en dag hvor mange melder sig trætte efter mandagens lange slog, men for dig står stjernerne i en sjælden opstilling. Du vil opleve en konstant strøm af positive tanker, som vil gøre det svært at holde smilet fra ansigtet. Standser du op et kort øjeblik og lytter til verdens hjerteslag, vil du føle dig ét med alting omkring dig.

Kærlighed.

Lyset fra Venus smiler ned til os alle, i al sin skønhedspragt. I spørgsmålet om kærlighed ligger du midt i pakken med en Venus score på 3. Kærlighedens kraft bliver måske dæmpet en smule af en lettere konfliktsky Mars, der har lidt svært ved at finde ud af, om den vil indgå i kompromisser eller kæmpe sin egen kamp. Men frygt ej, for selve følelsen af kærlighed vil stadig være stærk indeni dig.

Arbejde.

Månen, vores natlige lys, tilbyder sin silende glans over dit arbejde. Med en score på 3, lover den en dag, som måske ikke vil være banebrydende, men stadig stabil og produktiv. Tag det roligt, men pas på ikke at falde for meget i stå. Husk, at det modsatte af fremskridt ikke nødvendigvis er tilbageskridt, men stagnation.

Venner.

Det er en sandhed, at man er så rig, som man har gode venner. I dag, kaster Merkur sin velvillige aura på regnbuen der binder dig og dine venner sammen. Men på skalaen må den nøjes med en 2’er. Dagen byder på nogle mindre udfordringer, som måske sender små rystelser igennem jeres tilknytning, men det fjerner ikke værdien af vennernes ekko i dit hjerte.

Familie.

Solens betagende stråler danser i dine familiebånd. En solid 5’er på skalaen bliver det til. Din familie vil du kunne trække på som en uudtømmelig kilde til kraft og støtte. Hold dem nær og værdsæt de tætte bånd, der forbinder jer. Skæbnens linjer har nemlig aldrig været mere gunstigt stemt over for familiens kærlige ly.

Succes.

Sukcessen får en karakter på 4 idag. Mars, der normalt er kendt for sin aggressivitet, viser i dag sin mere ambitiøse side, der hjælper dig på vejen mod succes. Du vil høste frugterne af dit arbejde, men vær opmærksom på ikke at blive overmodig.

Dagens dyr.

Set i lyset af dagens humør, kærlighed, arbejde, venner, familie og succes er dagens dyr uden tvivl Pingvinen. Pingvinen, et dyr kendt for sin legende tilgang til livet, sin særlige nysgerrighed og evne til at bygge stærke familie bånd, inkarnerer dagens energier helt perfekt.

Det er tirsdag, dagens fremskridt er hjemme og i morgen venter endnu en dag. Skønt Pingvinen er dit dyr for i dag, husk, du er altid det mest fascinerende dyr i dit eget liv. Omfavn dagen med åbne arme og elsk livet i al sin skønhedspragt.