Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en zebra.

Dagens humør:

Når vi taler om dagens humør, Vandmanden, er det som mellem-tingen mellem en sommerdag og efterårsregn: ikke udpræget solstrålende, men heller ikke grå og trist. Karakteren lander på en solid 3, og her er hvorfor: Saturns indflydelse i vandmandens hus gør dig lidt lun i betrækket. Forvirring er dagens nøgleord – men frygt ikke! Som løvet, der falder fra træerne, vil også denne følelse forsvinde.

Kærlighed:

Kærlighedsbarometeret står højt i dag – med pilen der peger på et overraskende 5! Venus’ kærlige energier kombineret med Vandmandens hjerterum er intet mindre end magisk. Tag dit kærlighedsliv med storm og lad dig ikke styres af begrænsninger. Hvad dine stjerner foreslår: tør at drømme og tør at håbe. Spørgsmålet er, tør du opfylde dine kærlighedsdrømme?

Arbejde:

På arbejdsfronten er det en mere udfordrende dag med en karakter på 2. Mars energiaftryk kan føre til konflikter og spændinger. Din kreativitet er det, der kan redde dagen. Lad ikke negative vibrationer underminere din indsats. Med lidt Fanden-i-voldsk tankegang kan du omdanne ethvert problem til en løsning.

Venner:

I dag er det en ganske god dag at være omgivet af venner, hvor vi ser karakteren på 4. Fintun sammen med Merkurs åbenhedsenergi, vil mange af jer opleve en større dybde og forståelse i jeres venskaber. Er det ikke vidunderligt at være i stand til at koble af med venner, der virkelig forstår dig, Vandmanden?

Familie:

Ah, familien! De kan være vores største støtter, men også vores største prøvelser. Og i dag, kære Vandmand, kan det sidste faktisk stemme, da Månen fremhæver konflikter og uoverensstemmelser mellem familiemedlemmer. Familie-ratingen lander på 0 i dag. Men husk, i morgen er en ny dag.

Succes:

Med en score på en hel 5 viser succes-barometeret en positiv stigning! Neptuns indflydelse kan ses i form af intuition, der fungerer som en stille vejleder i dit professionelle liv. Spring derud, hvor du ikke kan bunde, Vandmanden, for de svære veje fører ofte til de smukkeste destinationer.

Dagens dyr: Zebra

Den stribede Zebra er dagens dyrsymbol. Hvorfor Zebra, spørger du måske? Ligesom Zebras unikke stribemønster, er du også helt unik i dag. Dagen rummer potentiale for at afsløre alle dine farver og særpræg. Derudover symboliserer Zebraen balance – netop hvad du har brug for i din dag i dag.

Søndag, den 13. august, er fuld af kontraster. På trods af at morgendagen altid rummer nye muligheder, lad os tage den i strides trin. Selv når dagene kan synes at være grå, bærer Vandmanden stadig en indre lys og styrke, der vil lyse op i mørket. Kundskaben om at efter hver udfordring kommer en ny mulighed, holder dig i bevægelse. Husk, selv på den hårdeste dag, er der altid plads til et smil.