Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pandabjørn. Rolig og eftertænksom.

Dagens humør

Vædderen, du er lige midt på humør-skalaen et sted omkring en 3.5 i dag. Mars, din styringsplanet, stikker af til en længere misson i det sidste hus, og det kan afstedkomme en lille følelse af uro og tvivl. Men husk, efter stormen kommer altid stilheden, så lad ikke dette følelsesmæssige højtryk få fat i dig. Er det ikke eksotisk at danse med skyggerne af og til?

Kærlighed

2 virker måske lidt lavt, men Vædder, det er lavvande i kærlighedselven i øjeblikket. Lunen af Venus er tabt et sted i sin bane, og det kan få dig til at føle dig lidt afsides fra den du holder af. Frygt dog ikke, kærlighedsfaser kommer og går ligesom månen, hvem ved, måske er det tid til at dyrke den selv-kærlighed?

Arbejde

På arbejdsfronten ser det strålende ud, Vædderen! En solid 4 er i kortene. Saturn stiller skarpt og kaster et velvilligt blik på din professionelle verden. Det kan være tid til at tage hendes ringe i dine hænder og forme dem til dit eget fremskridts hjul!

Venner

Ringene dingler i top på venskabsfronten i dag, Vædder! Med en skinnende 5 er det tydeligt, at denne dag er designet til fællesskab. Merkur har suget pladsens strøm, så tag fat i dine venner og fyld dit hjertes kop fra deres kærlighedsfontæne!

Familie

Højre side af skalaen virker måske lidt rusten med en 1.5 for familieforhold i dag. Måske er det tid til at tage en dyb indånding og en pause væk fra familiedramaet? Skyggesiden af Pluto kan vidne om en dag, hvor det er bedst at rumme din energi lidt.

Succes

Dagens succesvurdering lander på en 4, Vædder! Neptun, drømmenes herre, er på din side, og det er det perfekte tidspunkt at justere dit ambitionskompas. Giv dig selv mulighed for at drømme stort, måske endda bruge Jung’s skyggeteori til at finde dine skjulte succeshunger.

Dagens dyr

Pandabjørnen er dagens dyr i ånden for Vædderen. Ligegyldigt hvor stormfuldt det er, bevarer denne prægtige skabning sit rolige overblik, døser på sine laurbær og lever fuldt ud i nuet, selv under pres. I dag er det vigtigt at være ligesom Pandaen – rolig, zen og ægte eftertænksom midt i kaos.

Efter alt dette er der kun en ting at sige – God søndag den 13 august til dig, Vædder! Selvom nogle områder af din verden er lidt ustabile i dag, er det også en dag til at juble, fordi du er på toppen i andre områder, især på venskabsfronten. Og hvem kan ikke bruge lidt ekstra kærlighed i deres liv? Det kan vi alle, ikke sandt? Husk, at selv midt i kaos, er det smukkeste billede, vi kan male af vores liv, det vi skaber med vores egne hænder og hjerter. Lav en dejlig dag for dig selv, og husk, som den kloge Panda ville sige: “Ro i sindet kommer i øjeblikkets stilhed”.