Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en . Flodhest

Dagens humør: 3/5

Tyren, din dag starter måske ikke ud med et brag, men du er bestemt ikke skuffet. Sådan er det nogle gange! Dine indre planeter er i balance, men Merkurs bane tyder på, at du måske har en udfordring eller to. Vær karakteristisk stædig og gå med strømmen. Du får 3 for dit daglige humør.

Kærlighed: 4/5

Kærlighed er i luften for tyren i dag! Med Venus i dit syvende hus, forvent at føle en dyb forbindelse med din partner. Ny single? En overraskende romantisk mulighed kan opstå omkring dagens ende. Er du klar til at slå dig løs? Du får en 4 i kærlighed – God tid til at rette søgelyset mod dit hjertes ønsker.

Arbejde: 0.5/5

Arbejde ser ud til at være svært i dag. Med Jupiter, planeten for overflødighed, retrograd i dit tiende hus, kan du føle dig modvillig og mangler energi for bare at få det mest basale gjort. Det kan selvfølgelig ændre sig, men lige nu er det et 0.5 for arbejde. Tag det roligt, lav kun det mest essentielle og hvil derefter.

Venner: 1/5

Også venskaber kan være lidt stressende i dag. Tyren, du er kendt for at være et standhaftigt rock, men i dag er det dig, der kunne trænge til støtte. Vær ikke bange for at åbne op; dine venner vil forstå. 1 er dagens score i venner.

Familie: 5/5

På trods af ovenstående tumult, ligger dit familie karma solidt på 5! Saturns bane tyder på, at familiebånd vil være en kilde til stor glæde og komfort for dig. Brug noget tid sammen med dine kære – det kan lindrer noget af de andre områders stress.

Succes: 2/5

Succesen synes at være lidt skæv i dag med Neptuns turbulens i dit femte hus. Du får 2 for succes, men husk: Fiaskoer er kun midlertidige. Du er en tyr, og din udholdenhed vil bringe dig igennem.

Dagens dyr: Flodhest

Tyren, dit væsen i dag er en flodhest. Rolig og robust – fordelen ved at være en flodhest er din resiliens. Hvem kan vippe en flodhest ud af balance? Præcis ligesom dem, evner du at styre væk fra problemer og bringe ro ind i dit liv.

På denne søndag den 13. august, husk at værne om de små ting, Tyren. Livet er fyldt med op- og nedture, det er universets konstante dans. Træk vejret, find glæde