Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en kanin. Din evne til hurtigt at tilpasse dig og ynde bringer harmoni i dag

Dagens humør

Efter en kig på stjernernes placering, vil en Krebs idag mærke en humørmæssig opsving. Fra 0 til 5, skyder vi efter en solid 4! Du er sprudlende og energisk, ligesom solens stråler på en klar dag. Alting virker pænt og indbydende, for stjernernes position i dit hjørne motiverer dig til at vise dit strålende humør. Åh, hvad en vidunderlig dag at være en Krebs!

Kærlighed

Både Venus og Mars ser ud til at være på din side i dag. Desværre viser stjernerne en tendens til uklarhed på kærlighedsfronten. Vi giver en 3 på kærlighedsskalaen fra 0 til 5. Selvom disse planeter kan give dit kærlighedsliv et lille ryk, opfordrer universet dig til at være tålmodig og blid. Vis din velkendte empati og handle forstående, og du vil se, at tingene begynder at falde på plads.

Arbejde

På arbejdsfronten, falder bedømmelsen lidt til en 2.5. Men frygt ikke! Dette vil give dig mulighed for at genoverveje dine arbejdstrategier og kan endda føre dig langs en ny og spændende vej. Nogle gange er det, vi tolker som tilbagegang, faktisk en mulighed for at vokse!

Venner

Ved blik på himlen fortæller os en klar historie om dit sociale liv! Ramt stærkt med en 4, pas på, for dine venner har noget spændende på vej, og du vil være midt i det hele! Vær parat til at vende op og ned på tingene.

Familie

I forhold til familie, du er i dit kerne. Med en score på 5 på vores stjerneskala, er du kvik til at lykkebringende og harmonisk energi ind i dit hjem. Dit fokus på familieværdier og dit nærvær vil skinne igennem i dag.

Succes

På rampelyset for succes, stjernerne peger på en 3. Der er plads til vækst, men du har det fundament, du skal bruge. Dit astrologiske horoskop indeholder de nødvendige ingredienser til succes, og det er op til dig at blande dem korrekt sammen.

Dagens dyr

Lad os vende os mod dagens dyr. Trommeslag, tak – dagens dyr er den lynhurtige, tilpasningdygtige kanin! Ligesom kaninen, i dag vil du være i stand til hurtigt at skifte retning, og springe over enhver forhindring der dukker op på din vej. Din indre kanin viser din færdighed til at snurre rundt på en femøre og holde dig opdateret. Bravo!

Søndag den 13. august ligger for dine fødder, klar til at blive opdaget. Med energi fra både planeter og stjerner kan du gøre i dag til en succes. Tag det fra din indre kanin, dit held er inden for rækkevidde!