Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en gazelle. Hurtig, adræt og yndefuld.

Dagens humør

Hvis vi lige for en stund overgiver os til universets rytmiske dans og stiller ind på stjernernes fine frekvenser, vil fisken i dag finde sig selv med et humør på 2.5. Noget rustent, eh? Du kunne nok godt bruge et ekstra skud espresso i din morgenkaffe, for du virker en smule træt.

Kærlighed

På kærlighedsfronten scorer fisken i dag en solid 3’ere. Der mærkes en svag understrøm af romantisk energi, som langsomt vokser stærkere. Husk at det du fostrer, vokser. Så hold skruen i vandet og plej dit kærlighedsliv.

Arbejde

Men hopla, hvad sker der for arbejdsbizzen idag? Med universets kaotiske energier mærkes et arbejds score på 0. Nå, men i det mindste har vi vennerne at falde tilbage på, ikke sandt, fisk?

Venner

Og hvad et er det så jeg ser? En flot 4 på venskabsfronten idag, det vælter bare ind med sociale invitationer og latterfyldte samtaler. Vennerne vil være din trygge havn i stormen i dag.

Familie

I familieafdelingen har fisken ramt jackpot med en solid 5’er. Universets energier stråler harmoni og nærvær alt imens familiebåndene styrkes. Omkring middagsbordet, i telefonsamtaler og på sengekanten når du siger godnat til ungerne.

Succes

Når det kommer til succes, må fisken i dag tage til takke med en 2’er. Men fortvivl ikke, indimellem skal humbølgeperioder bare ridses i hukommelsens sten. Skønnere dage vil komme.

Dagens dyr

Idag dykker vi dybt ned i det eksotiske dyreunivers og fremtryller en gazelle. Hurtig, adræt og yndefuld – lige som dig, fiskeven. Gazellen er et symbol på bevægelse og ynde, to elementer der vil være i højsædet i din dag.

Så trods et humør på den lave side og en bumpet arbejdsdag, så er der masser at glæde sig over denne søndag, den 13. august. Din velafbalancerede omgang med venner og familie, og din egen indre gazelle, vil guide dig mod mere stabile og solrige dage. Må stjernerne lede din vej, kære fisk.