Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin. Rolig, fokuseret og altid klar til at dykke i de dybe vande.

Dagens humør: 3

Tvillingen vil i dag mærke en gennemsnitlig stemning. Det er hverken toppen af poppen eller bunden af bjerget. Det er jo søndag, denne strålende dovenskabsdag, hvor vi ikke skal andet end at pleje sjælen og hygge os. Trods dette dynamiske dyr i tvillingens ånd, kan du alligevel føle dig lidt lunken i dag – måske fordi du nakker lidt for meget af den utrolige søndagsklipfisk!

Kærlighed: 2

I stjernernes klare univers har Venus placeret sig netop sådan, at kærlighedens aspekt ikke ligger helt i toppen for tvillingen. Men frygt ej! Det betyder ikke, at du skal søge trøst i is og Netflix. Tværtimod. Dette er en tid, hvor du måske skal vende blikket indad og nørkle lidt med dig selv. Brug tiden på ting, der gør dig glad og lad kærligheden vende tilbage, når stjernerne atter skinner på Venus i din favør.

Arbejde: 5

Når det kommer til arbejde, vil tvillingen se at tingene smutter af sted som en jetjager. Med Merkur i tvillingens hus kan du forvente en dag, hvor du mærker effektivitetens og produktivitetens kraft. Udnyt energien til at smede, mens Jernet er varmt. Sæt i gang med alle de arbejdsopgaver, du har udsat – fuldfør dem med tvillingens tvillingegnen: Smidighed og tilpasningsevne.

Venner: 4

Er der nogle, der siger søndagsmiddag med vennerne? Dét vil helt sikkert være en fantastisk idé! Stjernerne glimter af sociale energier rundt om tvillingens stjernetegn. Benyt denne dag til at genkoble med dine venner, grine, dele gamle historier og lave nye minder.

Familie: 5

Familielivet er nemlig som en langvarig balsam for tvillingens sjæl. Kometens klare skær viser, at det at tilbringe tid med familien og deling af øjeblikke vil give dig indre fred og harmoni. Familien er øens fæstning, og i dag vil båndet af kærlighed og harmoni styrke sig.

Succes: 4

Med en klar visning af Saturn i tvillingens hus, vil der komme lidt vind i sejlene, og succesen vil for alvor begynde at føles inden for rækkevidde. Dit hårde arbejde vil bære frugt. Husk dog, at succes kommer til dem, der tør dykke ned i mulighedernes hav, ligesom dagens dyr, pingvinen.

Dagens dyr: Pingvin

Hvorfor en pingvin, spørger du? Fordi pingvinen symboliserer den balance, tvillingen skal opretholde i dag mellem det sociale og det indadvendte. Pingvinen dykker uden tøven ned i dybet, men formår alligevel at stå stærkt og urokkeligt på isfladen – ligesom tvillingens behov for at trække sig tilbage, nørkle lidt med sig selv, og samtidig holde den sociale fane højt med venner og familie.

Én ting er sikkert, Tvillingen, denne søndag den 12. november, er din dag. Hvad end stjernerne har at byde på, er det dit valg, hvordan du vil påtage dig det. Bliv på isfladen, tag en dyb indånding og dyk ned i din søndag – ligesom en pingvin.