Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala, da du i dag vil trænge til lidt ro og afslapning.

Dagens humør

Dagens humør for Stenbukken sidder solidt på en 3.5. Ja, det er søndag, og selvom weekendslaget er ved at klinge af, er der stadig en trykkende atmosfære af afslutningen på en eventyrlig uge. Tag en dyb indånding, Stenbuk, og gør plads til nye oplevelser.

Kærlighed

Kærlighedens barometer måler en sikker 3 i dag. Venus, kærlighedens planet, står i din favør, men måske afventer du stadig en særlig besked eller et tegn fra en elsket. Husk at sige det, du føler – åbenhed er nøglen til ægte kærlighed.

Arbejde

Arbejde – lørdag, søndag… hvad er forskellen? Er dagens score kun 2, føles det næsten som om, du er på arbejde selv på din fridag. Prøv at lægge dine tanker på hylden og nyde søndagen med familie og venner. Arbejdet skal nok vente.

Venner

Happiest among friends! Du stråler om kap med solen, når det kommer til venskab i dag. Scorer en perfekt 5 på vennebarometeret – dit sociale netværk har aldrig været stærkere. Forkæl dine venner med din tid og opmærksomhed. De vil elske dig for det.

Familie

Familien er hjertet af helheden, og i dag giver du det en solid 4. Måske hygger du dig med dine kære, spiser en lækker middag eller bare nyder deres selskab. Husk at vise dem, hvor meget de betyder for dig.

Succes

På succesfronten er der lidt op ad bakke. Dagens score er kun en 2. Men fortvivl ikke, Stenbuk. Som altid er der nye muligheder lige om hjørnet. Brug denne søndag til at lade op og forberede dig på at tage fat igen i morgen.

Dagens dyr

Dagens dyr er Koalaen. Efter en intens uge trænger du til en stille stund, lige som en koala. Du vil finde glæde i at slappe af i dag, og ligesom koalaen, genoplade dine batterier til den kommende uges udfordringer.

Sådan en dejlig søndag den 12. november, Stenbuk. Brug dagen til refleksion, slappe af, og nyd selskab af dine elskede. Må du bære glæden med dig gennem ugen. Husk, du er som en koala: rolig, afbalanceret og elsket af alle omkring dig. God søndag, Stenbuk!