Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Du er stærk, modig og lidenskabelig

Dagens humør

Dagens humør for Skorpionen ligger på 2. Det er lidt af en blandet dag i dag, skorpioner. Du kan svinge mellem højt humør og lavt humør i dag. Det skyldes, på det spirituelle plan, at Mars og Pluto, dit tegns herskende planeter, er i skarp vinkel til hinanden. Dette skaber tumult og forvirring, men også styrke og viljestyrke til at navigere igennem det hele.

Kærlighed

I kærlighed’s spektret giver vi Skorpionen en 4 i dag. Det ser lyst ud på kærlighedsfronten. Dit væsen er magnetisk, sagnopspundet og lidenskabeligt, og på dette område vil Skorpioner opleve en stærk trang til at bunde i dybere, mere meningsfulde interaktioner. Hvis du er i et forhold, er det den perfekte dag til at tage en dyb samtale med din partner.

Arbejde

Arbejde bliver ikke dit højeste fokus i dag, Skorpioner. Vi lægger dig på en solid 3. Lige nu kan det virke som om, der er mere spændende ting at foretage sig udenfor arbejdet. Husk at respektere din intuitive side, der opfordrer dig til at gå efter det, du virkelig ønsker – ikke nødvendigvis det, du føler du bør.

Venner

I vennernes regi er der en stærk 4-talsvurdering. Skorpioner har en magnetisk tiltrækning, der kan tiltrække mange mennesker. Du vil være i dit es, hvis du bruger lidt tid med dine nærmeste venner i dag.

Familie

Når det kommer til familie, scorer Skorpionen en solid 5! Du føler dig forbundet med din familie i dag, og det er tid til at værdsætte dem, som er de nærmeste. Det er en ideel dag til at gå på opdagelse i de familiære bånd, der binder os sammen.

Succes

Succes er på et moderat niveau og ligger på en 3. Det skyldes, at du i dag skal fokusere på personlig vækst, mere end på at jagte succes. Det folk ser som succes, er ikke nødvendigvis det, som du betragter som succes.

Dagens dyr

Dagens dyr er Tigeren. Ligesom en tiger, er du stærk, modig og fuld af krudt. Du er klar til at sprænge med vilje frem mod målet. På dit vej til succes er lidenskab og styrke dine vigtigste allierede.

Afslutning

Så, Skorpioner, det bliver en vild søndag den 12. november. Embrace the day and be like the Tiger. Slip løs din indre styrke og mod, og se hvordan alting falder på plads. Remember, you got this. Glem ikke: Din styrke ligger i dit mod til at stå i det ukendte og springe, når du føler dig kaldet.