Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en løve, konge af junglen og symbolet på styrke, mod og loyalitet.

Dagens humør

Humøret for dagen anslår vi til en solid 4. Løvens brøl runger i dag stærkt og klar, så selv om der kan være små modvind, er du rustet til at klare dagen med hovedet højt. Månen står i Vædderens tegn, hvilket betyder, at din indre ild er skruet højt op. Du føler dig sådan set ret godt tilpas og klar til hvad dagen måtte bringe.

Kærlighed

I kærlighedens kunst udmærker Løven sig ofte, men i dag ligger karakteren altså på 3. Med Merkur i retrograd, kan der være mindre misforståelser, der forårsager en smule gnidninger med elskede eller potentielle partnere. Men husk, Løve, god kommunikation er nøglen til at løse alle problemer!

Arbejde

På arbejdsfronten er tingene en smule mere stille, med karakteren landende på en 2.5. Dagens energier er rettet mod hjemmet og familien, snarere end arbejdspladsen. Men frygt ej, for selvom du måske ikke får opnået alt på din to-do liste i dag, så er det helt i orden at tage den lidt med ro.

Venner

Når det kommer til venner, scorer du højt, med en solid karakter på 4. Løvens loyale natur og generøse hjerte kommer til syne. Din charme og virketrang gør dig til en fantastisk ven. Måske vil en tur ud i naturen med dine nærmeste være en god idé i dag!

Familie

Familielivet blomstrer for dig i dag, Løve, med en karakter på hele 5. Din tilknytning til dem, der er tættest på dig, er i dag stærkere end nogensinde, og det er her, dit hjerte virkelig stråler. Gør lidt ekstra for dem i dag. Hvad med en hyggelig middag sammen?

Succes

Når det kommer til succes, sidder du i dag på en 3. Det kan være, at du føler, du ikke når toppen af bjerget i dag, men husk på, at dine præstationer ikke definerer dit værd. Du er værdifuld uanset hvad, Løve!

Dagens dyr

Dagens dyr er naturligvis løven, kongen af junglen. Dens styrke, mod og loyalitet er alle kvaliteter, du kan tage til dig i dag. Løven er et symbol på lederskab og stolthed, noget, du bør omfavne og bære med dig.

Søndag den 12. november ser altså ud til at blive en solid dag for de af jer, der er heldige nok til at være født under stjernetegnet Løven. Selv om der måske er lidt udfordringer undervejs, så husk på, at du er stærk, modig og elsket. Du er klar til at tage ugen med storm, Løve!