Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr

Dagens humør:

Dagens humør karakter er 4 ud af planeternes positiv skæve placering i dit univers. Dagens energi er en følelse af let dansen på tåspidserne i indre glæde. Selv skyerne vil smil, og hver dråbe regn vil tænde en gnist i dit hjerte. Så vind i håret og glimt i øjet – det er din dag!

Kærlighed:

Dagens kærlighedskarakter er 3 ud af 5. Venus, dit herskende himmeltegn er lige i midten af sin bane, hvilket påvirker både dit indre og ydre landskab. I dag vil hjertevarme øjeblikke skinne igennem, men husk, ingen rose uden torne. Stol på din intuition, og lad ikke tvivl overskygge kærlighedens sande budskab.

Arbejde:

På arbejdet har vi et par små bump på vejen, derfor en karakter på 2,5. Saturn har midlertidigt stukket snuden frem og det betyder at tingene ikke nødvendigvis går helt som du har planlagt. Men frygt ej! At der er modstand betyder faktisk at du er på rette vej. Så hold fast, og lad de små slag være vandpytter på din vej – de vil udfordre dig, men også forme dig.

Venner:

Venner er dine nøgler til glæde i dag, derfor en stærk karakter på 4 på vennefronten. Med Jupiter i den sjette hus, er det tid til at omfavne dit sociale netværk. Fællesskabet hjælper dig med at løfte din energi og styrke din ånd. Der er ingen ven som en gammel ven, så hold dem tæt.

Familie:

Familie ambiente vibrerer på en stærk karakter på 5 i dag. Med Merkur i dit fjerde hus, er det tid til at højne dine familieværdier. I dag er det, som om hjemmet fyldes med varme og kærlighed. Hjem er, hvor hjertet er, efter alle at dømme, og dit hjerte synger i samklang med de familiære bånd.

Succes:

Succesen er på 3-tallet i dag. Godt i midten. Mars stiller skarpt på din viljekraft i dag – så brug den! Hvis du stræber, kan du nå det du gerne vil. Bare husk at det er rejsen, ikke destinationen, der tæller.

Dagens dyr:

Du er en zebra. Med dit stribede ydre balancerer du mellem dualiteterne i dit liv, ligesom sort og hvid på zebraens pels repræsenterer modsætninger i harmoni.

Dagen i dag:

Nyd søndagen den 6. august, Vægten! Dagen vil byde på en fin balance mellem solskin og stjernedrys, hvis du bare åbner øjnene og lader hjertet føre vejen. Det er din tur til at danse med universet – så slap af, tag dybt ind og lad dagen skylle over dig som en stille sommerbrise.