Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr

Dagens humør

I dag scorer humor en blid 3’er. Uanset hvor vejret drejer, kan Skytten se at finde det lyse i selv den gråeste dag. Du vil nok opleve en blandede følelser i dag, og Selvom energien kunne være mere sprudlende, er smilet på læben stadig til stede.

Kærlighed

Kærligheden sparker en flot 4’er på feltet i dag. Venus styrker dine romantiske udskejelser og lover en dag fuld af dybe samtaler og nære øjeblikke. Måske er der endda et hint af lidenskab i luften?

Arbejde

Arbejde rammer en smule lavt i dag med kun 2.5. Månen, der styrer dit arbejdsliv, er i hvilefase i dag. Der kan være udfordringer på jobbet, men husk, at ingen regnbue kommer uden lidt regn først. Din dynamiske natur hjælper dig igennem dagens stressfaktorer.

Venner

Hvem sagde topkarakter? Venner scorer en imponerende 5 i dag! Jupiter er gunstigt aspekt i dag som giver dig masser af gode vibes med vennerne. Dit smitsomme humør vil tiltrække stort set alle i din nærhed. Dagens råd – druk din kaffe med venner!

Familie

En uheldig 0 på familiefronten i dag. Månen har en lidt svær tid i dit følelsesmæssige hus. Men frygt ikke, Skytten, selv de tætteste familiemedlemmer har deres uenigheder. Husk at lytte lige så meget som du taler, det kan være nøglen til harmoni.

Succes

Kan du føle det? Det er succes, og den er i dag på en topkarakter! Plutos position i dit soltegn betyder, at du i dag vil opleve succes på en eller flere fronte. Hvem ved, måske finder du guld i det endnu ikke udforskede?

Dagens dyr

Dagens dyr er den vidunderlige Tiger. Skytten deler mange af de samme træk som denne storslåede skabning – Vild, fri og modig. Tilpas trinet til at udnytte store muligheder i din nærmeste omgivelser i dag, præcis som den hurtige tiger.

Som en sidste opfordring, Skytten, i dag er en dag fyldt med alskens udfordringer, men husk på din utrolige styrke og mod. Dette er søndag den 6. august, og verdens horisont vidnesbyrd kun de mest spændende udfordringer for dig. Du vil altid kunne finde en vej ud af mørket og ind i lyset igen. Alt hvad du skal gøre er at huske at være tålmodig og holde ud. Skytten, din tid vil komme.