Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin. Smid dine bekymringer over bord, og lad munterheden, fællesskabet og det kolde overtage.

Dagens humør: 4

På denne dejlige søndag, kære Vandmand, vil du opleve, at dit humør svæver højt over skyerne, næsten som en fugl, der har fået frit lejde. De stjerner, bærer af budskaber og tegn, viser, at du er i harmoni og det føles som om, alt er lige i skabet. Planeterne flettes sammen i konstellationer, der lover godt for dit indre univers, så humøret er sprudlende som en boblende flaske champagne!

Kærlighed: 2.5

Nu når vi taler om kærlighed, er der noget knas på kærlighedsfronten. Saturns drilske indflydelse kan gøre det sværere for dig at finde harmoni i parforholdet, så du må bruge al din indre styrke til at navigere gennem disse urolige vande. Hold op med at lege gemmeleg med dine følelser. Lad ikke dette slå dig ud. Måske er det tid til, at du fokuserer på dig selv og mærker efter, hvad der virkelig får dit hjerte til at banke?

Arbejde: 3

Arbejdsmæssigt kommer du til at kæmpe lidt op ad bakke. Selvom du er kendt for din kreativitet og opfindsomhed, så kan du være en sand drømmer, der har svært ved at holde fødderne på jorden. Husk, at du har potentiale til at klare det meste, du sætter dig for.

Venner: 5

Ah, vennerne! Dit cykliske tegn bærer dagens højdepunkt. Venus og Merkur danner en perfekt alliance, der fører til forøget kommunikation og fællesskab. Sammen med venner, vil du kunne snakke, grine og dele glæder og sorger.

Familie: 3.5

I familieafdelingen er der mere ro på. Neptun i fiskene antyder, at familiebånd er vigtige i dag. Selvom der kan være nogle udfordringer, vil du finde styrke i de nære bånd, og derved transformere udfordringer til opbyggelige erfaringer.

Succes: 2

Med hensyn til succes, så er dagen ikke oplagt for store bedrifter. Mars og Pluto i Vægtens tegn kan lægge nogen forhindringer på din vej. Men frygt ej! Som Vandmand, ved du, at succes ikke en destination, men en rejse.

Dagens dyr: Pingvin

Ja, du læste rigtigt, dagens dyr er Pingvinen! Dette muntre og sociale dyr er symbolet på dagens høje score indenfor venner. Som Pingvinen, er du glad og udadvendt, og du inddrager altid andre i dine betragtninger og planer.

Til sidst, når vi nu skriver søndag den 5. November, må vi nødt til at anerkende den fantastiske dag, der er i vente. Hver dag er en ny begyndelse, sangfuglenes morgensang er unik til dagens første lys. Så husk at være i nuet, Vandmanden! Du har alle de nødvendige ingredienser til at gøre denne dag fantastisk.