Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Puma.

Dagens Humør

På skalaen må vi lande på 2.5 i dag, Vædderen. Venus i dit syvende hus stemmer dig eftertænksom og mindre ubekymret end normalt. Du vil føle en indre uro, men hold hovedet koldt, efter storm kommer stilhed.

Kærlighed

I kærlighedsafdelingen giver vi en 3er. Med Venus i opposition vil du opleve en tid med højspændte følelser. Men frygt ej, Vædderen, for rollen som diplomat kommer let til dig. Herfra og henover de næste dage vil du vise en evne til at brobygge i vanskelige situationer.

Arbejde

Arbejdsmæssigt kan det være en smule turbulent og vi må trækkes ned til en rund 0’er. Med Merkur i dit 10. hus får du følelsen af, at næsten ingen ting rigtig fungerer eller går som planlagt. Men husk, det er blot en midlertidig fase.

Venner

I vennekategorien tildeler vi dagens topkarakter, en 5er! Dit sociale liv vil blomstre og venskaber vil styrkes. Din evne til at håndtere vanskelige situationer vil også være en inspiration for dine venner. Lad dit lys skinne!

Familie

På familiefronten ser det også godt ud med en solide 4er. Din diplomati og ærlighed vil bringe meget fornøden ro og forståelse i familiens midte. Prøv at afbalancere din tid mellem familie og venner.

Succes

Når det kommer til personlig succes, får vi en score på 1. Saturns placering signalerer modgang og udfordringer. Hold hovedet højt, Vædder; enhver udfordring er en lejlighed til personlig vækst.

Dagens dyr

Og til sidst er dagens dyr en Puma! Nøjagtig som en Puma, vil du have brug for at bevæge dig med elegance og diplomati, uanset hvor hårde udfordringerne måtte være.

Denne søndag den 5. november er ikke en dag fri for udfordringer, men husk, Vædder, at det er netop udfordringer, som skaber modstand og gør os stærkere. Tak dem for den lærdom, de bringer, og se frem til et par gyldne dage forude i fremtiden.