Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Flamingo. Kreativ og elegant i dine udtryk.

Dagens humør: 2

Dagens feeling for Skorpionen er en smule blandet. Trods en svag støvle fra Merkurs placeringsveksler i dit stjernetegn, er det en lidt grå mandag i dit sind. Der er skyer på horisonten, men du har altid stjernerne at se op til!

Kærlighed: 3.5

Der er altid rum for romantik i dit liv, Skorpion. Ris og ros af Venus som skuer skævt på dig, hvilket bringer en smule flirt og sjov i dit forhold. Er du single, er dette måske en perfekt dag til at prøve noget nyt. Hvem ved, hvilken mystisk fremmed Venus kan bringe ind i dit liv?

Arbejde: 4

Nu er det tid at rulle ærmerne op, Skorpionen! Mars i dit tegn skubber godt på. Du er fantastisk dygtig til at holde fokus og organisere dine gøremål. Du skrider til verket med en utrolig drivkraft. Men pas på, at du ikke drukner i detaljer og overser det store billede.

Venner: 5

Der er tid til sammenhold! Saturns energier fylder dine venskabszoner ud, hvilket gør i dag til en perfekt dag til tætte knuder. Hold en spontan sammenkomst og nyd den gode energi, der vil strømme mellem dig og dine venner.

Familie: 3

Kapløbet mellem Mars og Saturn kan skabe lidt gnidninger på hjemmefronten. Ingen grund til bekymring, dog. Minor konflikter fra tid til anden styrker kun båndene. Gennem kommunikation og forståelse for hinandens synspunkter, vil dagens trængsler snart være glemt.

Succes: 0

Jovist, du er hårdtarbejdende og velorganiseret, men i dag, er der en chance for, at succesen kommer til at spille gemmeleg med dig. Men sådan er livet – op og ned, ikke sandt? Heldigvis for dig, lever du for udfordringer og ved lige præcis, hvordan du skal håndtere sådanne dage.

Dagens dyr: Flamingo

Dagens dyr til dig, Skorpionen, er den usammenlignelige Flamingo. Flamingo karakteriserer skønhed, balance, og selv-udtryk. Glansen og elegance, som denne fugl besidder og udstråler, er en fantastisk metafor for din tilgang til livet og dine handlinger. Ligesom flamingoen, er du fuldstændig uanfægtet af omverdenen og går din egen vej med et nysgerrigt sind og et stolt hjerte.

Der var din lille vejledning for dagen, kære Skorpion. Søndag, den 5. november lover et mix af udfordringer og velsignelser. Tag det ét skridt ad gangen og husk – selv på de grå dage, er du aldrig uden dit eget indre lys.