Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra. Din stribede side skinner igennem i dag!

Dagens humør

Dagens humør for Løven ligger på en 2, hovedsageligt fordi solens position kan skabe en følelse af træthed og et mindre skarpnt sind end normalt. Men frygt ikke, Løver – det er bare en midlertidig fase. Forsøg at finde ro i denne langsomme periode.

Kærlighed

Kærlighedens potentiale skinner lyst i dag med en karakter på 4.5. Venus, kærlighedens planet, er på din side, som hjælper med at skabe en aura af fortryllelse omkring dig. Brug denne energi til at fordybe din kærlighed til din partner eller til at invitere nye romantiske oplevelser ind i dit liv.

Arbejde

Arbejdet ligger på en rimelig 3 i dag for Løven. Du kan opleve nogle mindre udfordringer, men husk at disse udfordringer er der for at styrke din faglige udvikling. Træk vejret og tænk kreativt for at finde løsninger.

Venner

Dine venskaber får en karakter på 0.5 i dag, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Dette er en tid for indre refleksion og personlig vækst snarere end social artig selskabelighed. Tag denne tid til at pleje dit indre jeg.

Familie

Familieaspektet får den højeste karakter – 5. Tiden er lige til at ryste støvet af gamle familietraditioner og knytte endnu stærkere bånd. Del dine tanker, dine følelser og dit hjerte med dem, du holder allermest af.

Succes

Succesen får scoren 3.5 i dag, hvilket betyder hardt arbejde i vente, men med gode resultater. Om du arbejder mod en forfremmelse, et nyt projekt eller personlige mål, vil de kosmiske energier være med dig.

Dagens dyr

Dagens dyr er Zebraen. Ligesom zebraen med sine individuelle striber, bør du i dag omfavne og fremvise dine unikke sider. Måske er det i arbejdet, der er brug for dit unikke touch, eller måske kan du vise en anden side af dig selv i dine relationer.

Søndag den 5. november er din dag, Løven. Måske er dagens humør ikke på toppen, men hold hovedet højt. Uanset hvad dagen bringer, husk at du er enestående ligesom zebraens striber. Lad ikke de små bump på vejen holde dig tilbage. Modgang gør stærk, og du har styrken til at rykke bjerge. Du er Løven, herskeren af djunglen!