Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en leopard.

Dagens humør: 4

Vandmanden, i dag, søndag den 3. september starter du dagen med et smil på læben. Du har fat i den lange ende, med et humør der løber på højoktan. Planeterne har samlet deres favør lige omkring din sjældne energi, og det har løftet dit sind op mod soltoppene. Derfor får du en flot 4’er i dag. Husk dog at holde fødderne på jorden, selvom humøret er højt.

Kærlighed: 3

Der er run på kærlighedsfronten, men det er på ingen måde en dårlig ting. Du er ude i tovene, og hverken mere eller mindre kærlighed ville malke dit strålende humør. Så kærlighedens kompas peger på et solidt 3-tal i dag. Måske er det på tide at tænke udenfor kassen i dine relationer, for at se, hvad der kan pifte tingene op?

Arbejde: 2.5

Kreative Vandmand, du har en halv fod ude af døren, og det er ikke kun fordi det er søndag. Det er som om stjernerne skruer ned for intensiteten omkring din arbejdsiværksætterånd, hvilket betyder at du tildeles en karakter på 2.5 for i dag. Men frygt ikke, for modstandsdygtige som du er, kommer du stærkt tilbage.

Venner: 4

Med vennerne føler du dig på toppen af verden. Der er noget samhørighed og fællesskabsfølelse i luften, som virkelig sætter fut i dig. Takket være Saturn der stråler i dit tegn, hjælper det med at styrke båndene i dit sociale liv. Derfor får venskab og fælles samvær en solid 4’er i dag.

Familie: 5

Ja, du gættede rigtigt, Familie-delen er dit højdepunkt for denne søndag. Du er som et bæger, der er fyldt til randen med tæt familiær samhørighed. Det er som om stjernerne har lagt et tykt tæppe af kærlighed over dit hjem, og du føler dig uimodståelig draget mod det. Her kommer også dagens første 5’er ind i billedet.

Succes: 3

På succesfronten viser skalaen en karakter på 3. Det er ikke fordi du ikke har succes, Vandmand, men se det i stedet som en dag, hvor du tager lidt mere afslappet på tingene. Ikke alle søndage kan være fulde af mirakler, vel?

Dagens dyr: Leopard

Den dagens dyr er intet mindre end den elegante og smidige Leopard. Dets udholdenhed og snilde reflekterer dit humør og dine handlinger i dag. Du er lige så adræt som en leopard, der glider ubesværet gennem de vildeste udfordringer.

Til sidst, Vandmand, vil jeg sige, at denne søndag bliver unik og fyldt med positive vibber. Lad stjernerne guide din vej, og husk, at intet er umuligt, så længe du tror på det. Nyd dagen, og mærk vibratoen fra Merkurs indflydelse! Glæd dig til en ny uge fyldt med muligheder, fra mandag den 4. september.