Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en flamboyant flamingo, der stråler i al sin farvepragt.

Dagens humør

Med et humør på hele 4, har du grund til at trække på smilebåndet, Vægt. Solens stråler kaster glans over dig, og selv om månen faser ind i sin voksende fase, lader du ikke det sætte en dæmper på dit humør. I stedet anvender du astrologiens kosmiske energi til at have en positiv dag.

Kærlighed

Den astrologiske kærlighedsuger står på 3 for dig, Vægt. Du vil måske opleve, at de romantiske vibrationer er på en lige køl, men ikke sprudler som champagne. Følelsernes planeter er i konstellationer, der tegner til færre gnister end normalt. Men fortvivl ej, dette er blot en pause i det kosmiske kaos. Du har stadig gavn af at lægge energi i dine kærlighedsrelationer.

Arbejde

Arbejdsstriden ligger på 2.5 i dag. Det kan virke som om, at stjernernes planeter insisterer på på at du tager lidt fri og lader batterierne op. Denne tid er ikke uden betydning, da den vil give plads til refleksion og give dig får en dybere forståelse for din professionelle retning.

Venner

Dine venskaber får en karakter på 4 i dag. Selvom Venus, venskabets planet, er lidt ude af fase, vil du stadig kunne nyde dit samvær med dine venner. Du er enormt velsignet med venner, der altid står ved din side, uanset hvad dine stjerner fortæller dig.

Familie

Familie får klokkeklart en 5’er. Din familie er som din nordstjerne, altid der for dig. Saturns position vil styrke dine familiære bånd idag. Så læn dig tilbage, nyd familiehyggen og lad de gode tider rulle.

Succes

Succes får en solid 3 i dag. Det er ikke en dag med særlig mange højdepunkter, men der vil fortsat være steady progress inden for forskellige områder af dit liv. Bare husk, at Rom ikke blev bygget på én dag. Succes kommer sjældent i sprøjter, men i stille og roligt tempo.

Dagens dyr

Idag er du en flamboyant flamingo, et dyr der ikke er bange for at vise sin ægte identitet frem, ligesom dig. Aspektet af din personlighed stråler som en flamingos farverige fjerdragt. Så lad ikke din farvepragt skjules – vis det for verden!

Ah, søndag den 3. september… en dag til at befæste båndene med familien, tilbringe tid med venner og fylde dit hjerte med glæde. Så nyd dagen, Vægten. Husk, at du er nøjagtig, hvor universet ønsker dig at være.