Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger, fordi du er modig og modstandsdygtig.

Dagens humør:

Dagens humør for vågne Vædderen er et hæsblæsende 5 ud af 5! Solen skinner i dit tegn, og med hjælp fra den handlekraftige Mars kommer du til at sprudle af energi og livsglæde. Du vil være fuld af begejstring og optimisme, som vil smitte omkring dig.

Kærlighed:

Når det kommer til romantik, får du en solid 4 i dag. Med Venus passerende gennem dit syvende hus, er det tid til at blomstre i kærlighed. Giver du de romantiske forbindelser i dit liv den opmærksomhed, de fortjener, vil du høste sød frugt. Men hersker vi over vores stjerner, eller hersker vores stjerner over os?

Arbejde:

Søndagen er ikke den mest produktive arbejdsdag for Vædderen, og derfor står stjernerne på 2.5. Du mærker nok, at balancen mellem professionelle forpligtelser og personlige behov hælder mod det sidste, og du har en tendens til at lægge arbejde til side. Husk at det er en styrke at respektere dine grænser.

Venner:

I vennernes kreds får du en 4-taller. Din energi og entusiasme vil gøre dig til dagens midtpunkt, og dine venner vil nyde dit selskab. Det er dagen til at få dine venner op fra sofaen og ud i det blå, måske til en tur i parken eller en hyggelig picnic.

Familie:

I familietid er det fuld plade med 5 i dag. Med månen i dit fjerde hus vil hjem og familie fylde meget i dit hjerte. Dette er en glimrende tid til at opbygge og styrke de emotionelle bond til dine kære.

Succes:

Når det kommer til succes, er det en hæderlig 3’er i dag. Selvom den måske ikke kommer overvældende frem i dag, er mulighederne for succes aldrig langt væk. Husk på, Vædder, at vejen til succes ofte er brolagt med fiaskoer.

Dagens dyr:

Vær en tiger i dag, Vædder! Din modige og modstandsdygtige natur ekkoer den majestætiske tigers styrke. Som tigeren skal du ikke være bange for at brøle, når situationen kræver det, men også nyde roen og stilheden når den er til stede.

Afslutning:

På denne smukke søndag, den 03-09, skal du huske at ride på bølgerne og mærke energien stride igennem dig. Med stjerner, der lyser med sådan glans, hvordan kan dagen være andet end vidunderlig? Bare gå ud og gør det, Vædderen, verden er dit østers! Lad ikke noget holde dig tilbage, for sgu, du er værd at kæmpe for!