Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala.

Dagens humør:

Dagens humør for Stenbukken lander på betagende 4! Man siger jo, at grin gør livet lettere, og i dag, kære Stenbuk, er der masser af grin i dit liv. Du vil opleve en følelse af indre ro, en ubekymret tilfredshed, der gør at selv de grå skyer synes lidt lysere.

Kærlighed:

Når det kommer til kærlighed, placerer vi Stenbukken på et solidt 3 for i dag. Universet lader til at skubbe mod noget nyt på denne front, men husk at bevare jævnåndethed. Vær åben, men også bevidst om dine følelser. Tænk på din elskede som et puslespil. Det kan tage tid at lægge brikkerne rigtigt, men det er det værd.

Arbejde:

På arbejdsfronten ligger du på 2.5 i dag. Der er harmoni i den kosmiske energi, der styrer dit arbejdsliv, men der er også en indbygget invitation til at bremse lidt op. Måske er det tid til at trække vejret dybt, genlade batterierne og lægge planer for de næste projekter.

Venner:

Vennernes score er på de høje 4! Du udstråler en magnetisk aura, der drager folk til. Dine venner vil opsøge dit selskab og du vil føle dig tilpas i det. Måske er det tid, at planlægge en social begivenhed. Du har, som de siger, “grønne fingre” når det kommer til at skabe glade ansigter.

Familie:

Familielivet scorer en pletfri 5. Stjernerne er perfekt justeret på dette område i dag. Dit husstand vil opleve harmoni, og du vil spille en vigtig rolle i at opretholde denne harmoni. Du er familiens fyrtårn, og i dag lyser du klart og stærkt!

Succes:

Måske ikke en hjemløber, men dagens succes score er et respektabelt 3. Du skal huske, at en god adgangsbillet til succes, er hårdt arbejde. Du kan blive begavet med et par overraskende muligheder.

Dagens dyr:

Dagens dyr er en koala. Koalabjørnen udstråler en ro og tålmodighed, der afspejler dit humør i dag. Den hænger på sin gren og ser verden sikkert på afstand, mens den nyder sine eukalyptusblade. Du vil også føle dig tryg og tilpas i dit eget rum og du vil være i stand til at betragte dit liv fra et velovervejet perspektiv, ligesom vores koalaven.

Vi står overfor en fremragende søndag, den 3. september, Stenbuk. Universet har vævet en arrivé af positive energier omkring dig. Tænk på denne dag som en velkomstgave fra kosmos. Grib dagen og bring det bedste frem i dig selv!