Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin. Du cirkler om det vigtige og lever livet med ro og balance.

Dagens humør: 4

Hej Krebsen! Solen skinner specielt for dig idag, søndag den 3. september. Din indre humørmeter peger på 4, og du sidder sikkert og undrer dig: Hvordan kan det være? Tja, det er faktisk en enkel forklaring. På grund af dagens astrologiske konstellation, finder du glæde i de små ting i livet. Du føler dig tryg og har et smil på læben, Vanessa stjernetågen har noget at skulle have sagt her.

Kærlighed: 3

Astrologien dikterer, at din kærlighedskolbe kun får en 3 i dag. Venus, kærlighedens planet, er i skjul og det kan være du føler lidt tomhed i dit hjerte. Dog har vi alle dage, hvor der er plads til mere kærlighed og varme. Ingen panik, Krebsen! Du har styrken til at overtage skuden indtil Venus igen melder klart frem.

Arbejde: 2.5

Når det kommer til arbejde, har universet en lidt kølig meddelelse. Du får en score på 2.5. Mars, handlekraftens planet, er for tiden i retrogade. Det betyder at du måske har lidt sværere ved at finde fremdrift og energi på jobbet. Men hey, du er en Krebs – du er både stærk og udholdende. Du kan klare hvad end der kommer din vej.

Venner: 4

Dine venskaber beriges i dag med en score på 4. Du har fjedrene oppe og flaget højt, for Merkur og Månen står på din side. Det betyder at du særligt i dag har nemt ved at forstå dine venner og omvendt. Det giver plads til dejlige fælles oplevelser og smil.

Familie: 5

Vot! Hele fem stjerner til familien. Jupiter har rettet kurset mod Krebsen og det astrologiske kompas lover gode dage med familien. I dag er anledningen perfekt til at opbygge de stærke bånd, du allerede har til din familie.

Succes: 3

På succesfronten er nyhederne lidt mere blandet. Med en score på 3, er det lidt op og ned. Saturn, disciplinens planet, er for tiden i opposition til dit stjernetegn. Men som den vedholdende Krebs, du er, kan du stadig finde succes, selvom det kan være lidt hårdt arbejde.

Dagens dyr: Pingvin

Du har sikkert gættet det, men dagens dyr for dig er en Pingvin. En pingvin lever sit liv i balance, hvilket minder om måden vi Krebser lever vores liv på. På vanskelige tidspunkter, som under Mars’ retrogade, er en pingvin kendt for at være tålmodig, rolig og vedholdende. Lad disse kvaliteter guide dig i dag!

Søndag den 3. september bliver en dag med plads til både dybe samtaler med venner og kvalitetstid med familien. Ja, arbejdet kan være lidt af en udfordring, men husk at du er en Krebs – og en pingvin for den sags skyld. Du har hvad der skal til for at navigere i livets turbulente vande!