Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Komodovaran.

Dagens humør

Dagens karakter er en solid 4. Fiskene er gennemblødte af glæde, idet universet sender strålende bølger af positiv energi din vej. Selvom der er lidt udfordringer på vej, vil de dog ikke påvirke dit humør i dag. Soak op i lysets stråler, og lad ikke en skygge tømme dit sind.

Kærlighed

I kærlighedens verden er vi på en stabil 3. Elskede Fisk, du må ikke lade dig ryste af lidt kølighed på fronten. Den astrale udsigter er ikke alt for bevidst gunstige lige nu. Men, ja, hold dig løs, for solen er ved at komme frem derude

Arbejde

I arbejdslivet befinder du dig på 2.5. Nogle store opgaver kan forårsage nogle rynker på Fronten, men husk, Fisk, at det sjældent er stille før stormen. Sølvskyen på horisonten er, at du lærer en masse af disse udfordringer

Venner

Når det kommer til venskaber, er der ingen slanke dage. En karakter på 4 antyder, at dit venskabsfordel løber over med gode tider. Du er bundet til at opleve nogle sjove stunder med dine venner i dag.

Familie

På familiescenen er det klaret solskinsvejr med en fin karakter på 5. Ja, der er helt grønne lys her! Kærlighed og støtte fra familie vil opløfte dit humør og smitte af på din energi i dag.

Succes

Når det kommer til succes, det er et medium hit i dag med en score på 3. Med lidt held og lidt magisk spirituel energi vil du finde måder at skridte frem mod dine mål.

Dagens dyr

At være en Komodovaran dag kunne virkelig ikke være bedre! Du er et symbol på styrke, udholdenhed og viljestyrke. Det gør dig i stand til at tackle ethvert sammenstød med finesse og ro, ligesom den største levende øgle i verden, Komodovaranen, ville have gjort under udfordrende omstændigheder. Brug din universelle kraft, kæreste Fisk, som Komodovaranen bruger sin dominans i sit dome .

Den dag i dag

Det er en solrig søndag, den 3. september i dag. Lad hver enkelt øjeblik stråle af positiv energi. Sænk dine sorger, og fyld dit hjerte med glæde. Din stjerne er en skinnende ledestjerne, så lys og klar, at selv mørke ikke kan sløre dens stråleglans. Selv på udfordrende dage er du udstyret med det mod og villighed til at presse igennem. Husk, Fisk, du er en overlevende, en magisk skabning af universet og du gør det vidunderligt!