Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra idag - vagtsom og hurtig.

Dagens humør

3/5 vil være dagens humør for Jomfruen. Jupiter ligger i et gunstigt aspekt til dit stjernetegn, så forvent en følelse af ro og harmoni. Verden kan være uforudsigelig, men idag vil du mærke en ubeskrivelig ro inden i dig. Sørg for at tage det ind.

Kærlighed

4/5 er karakteren for kærlighed i dag. Den optimistiske energi fra Merkur, din herskende planet, vækker en skjult side af dit hjerte. Har du været lidt reserveret på kærlighedens område? Så er det tid til at tage chancen. Kærligheden venter på dig!

Arbejde

2/5 bliver desværre karakteren for dit arbejde i dag. Ingen træer vokser jo ind i himlen – og det gælder også på arbejdsdagen i dag. Venus, planeten for harmoni, er i konflikt med dit stjernetegn i dag. Du vil måske opleve små gnidninger eller misforståelser på arbejdspladsen. Hold hovedet koldt og husk, at dette kun er midlertidigt.

Venner

3/5 er karakteren for venskaber i dag. Jomfruen er kendt for loyalitet, og i dag kommer dette ekstra meget til udtryk. Både gamle og nye venner vil mærke din omsorgsfulde side. Så unødvendigt at sige, det bliver en dag med gode snakke og grin!

Familie

5/5 bliver scoren i dag for familie. Familien er dit klippe i dag! Med en energisk Mars i dit fjerde hus, det hus som representerer hjemmet og familien, er der lagt op til en dag med positive oplevelser. Alt i verden er i bevægelse, men familien er noget, man kan regne med.

Succes

4/5 er dagens succesrate. Med Pluto, planeten for forvandling, i dit femte hus af kreativitet og sjov, er du i stand til at omdanne selv de mest almindelige opgaver til fortryllende øjeblikke. Fat mod – du er på rette spor!

Dagens dyr

Dagens dyr er den betagende zebra. Akkurat som zebraen med sine unikke striber, er dagen i dag også præget af unikke oplevelser for dig. Ligegyldigt hvor mange zebraer du ser, er ingen af dem ens og det er lige præcis dit livsmotto – vær unik, vær dig selv!

Her på falderebet af denne søndag den 30. august, lad os huske det utrolige ved livet. Din dag vil måske være en blanding af op- og nedture, men er det ikke det, der gør livet spændende? Fra solopgang til solnedgang, gennem hver eneste stjerne, der lyser på himlen i nat, er du et vidunder. Så lev, ånd, smile og elsk med hele dit hjerte.