Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en svane , kærlig og smuk .

Dagens humør

Dagens humør for Vægten svinger om på en fornem 4. Planeternes position i dag i Vægtens tegn indikerer en dyb indre ro, der giver dig mulighed for at tackle eventuelle ustabile øjeblikke med mod og beslutsomhed. Du vil finde, at dagen vil forløbe glat, næsten som en dans omkring solen.

Kærlighed

På kærlighedsfronten skinner stjernerne klart og giver et kraftigt 5! Din elskede Venus, din herskende planet, stiller skarpt og lader dens skhønne og kærlige energi strømme over dig og dine nærmeste. Du har spontanitet og attraktivitet for at begå vidundere i kærlighedens verden i dag. Hvem ved, måske vil en gammel flamme poppe op i tankerne, eller blot et sødt minde?

Arbejde

På arbejdet dunker Vægten i dag ind på en respektfuld 3. Du er i balance, og din vante diplomatik vil vise sit klare ansigt. Du vil være i stand til at navigere selvom vandene i dag kan være lidt omskiftelige. Pas på ikke at føle dig overvældet – dyk ned i din indre ro og ser på tingene objektivt!

Venner

Venskabspulsen lander på en blød 4 i dag. Din sociale cirkel vil være et sted for sjov og afslappet samtale, samt et sted, der tilbyder visdom og forståelse. Sammen med dine venner vil du se de lykkeligste øjeblikke, du endnu ikke har forestillet dig.

Familie

Familieforhold vil ligge på en solid 4. Dit hjerte vil åbne op på en ny og betagende måde, fyldt med omsorg og hengivelse overfor dine kære. Dit hjem vil i dag være fyldt med harmoni.

Succes

På succeshorisonten tegner Vægten sig for en fin 3. Dit drev og ambition vil gøre dig produktiv, både på arbejdet og i personlige projekter. Der må du huske – succes kommer ikke kun fra hårdt arbejde, men også fra indre fred.

Dagens dyr

Dagens dyr for Vægten er Svanen, symbolet på kærlighed, delikatesse og skønhed – akkurat som Vægtens personlige kvaliteter. Svanen symboliserer også gaven ved at blive rolig i forandringens storme, netop som du gør i dag.

Sådan en søndagden 16. juli! Dyk ned i dagen med smil, mod og åbent hjerte – Universet støtter dig. Lad ikke de stjernernes råd gå på tværs – denne dag er din at forme og nyde som du vil. Vær klar til at skabe nogle fantastiske øjeblikke og skønne minder. God søndag, Vægten!