Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en delfin idag - legesyg og klog.

Dagens humør

Lad os tage pulsen på humøret, kære Tvilling! Jeg giver det en solid 4. Tross alt, er Mars på din side i dag, og fylder dig med en optimistisk energi, så du hopper og danser ud af sengen. Astralernes musik fylder dit hjerte med glæde, og dagen synes lys – ikke perfekt, men næsten! Så vid som du, livet er en rutsjebane med sine op- og nedture.

Kærlighed

Når vi tager en kikkert og zoomer ind på kærligheden, ser jeg en vellykket score på 3. Venus, planeten for kærlighed, danser en tango med dit stjernetegn, og det lover godt for romantikken. Du kan opleve nogle udfordringer, men det er ligeså meget peberkorn i suppen, der får smagen frem. Så behold din åbne tvillingenatur og sprudlende charme – de vil gøre dig uimodståelig! Er du klar til at byde kærligheden indenfor?

Arbejde

På arbejdet er ligeledes tendenser til en positiv dag, med en score på 3. Dit kommunikative stjernetegn passer perfekt med Merkurs indflydelse, der er den joviale samtalepartner i det himmelske kor. Måske løser du en gammel gordisk knude eller klarer en stor mundfuld arbejde i dag. Men tag dig tid til en pause og lad ikke arbejdet spise din frokost!

Venner

Som for din omgang med venner, rullede terningen en 4. Normalt er du jo selskabets midtpunkt, og i dag er ingen undtagelse. Stjernerne forudser skøn energi til at forbinde og dele dine tanker. Men pas på, dine tvillingetuttinger kan drille lidt, og du kan ende med at sige for meget, for hurtigt.

Familie

I familie-højre, trækker vi en 4. Dit nysgerrige sind og dit uforlignelige samtale talent gør dig til familiens yndlingshistoriefortæller. Du kan opleve et par knaster på vejen, men det er bare livet, der tester din evne til at forstå og tilgive. Så husk, øvelse gør mester!

Succes

På succesfronten, er vi på bølgelængde med en fuld 5. Lad os råbe “hip hip hurra!” for Jupiter er med dig i dag! Du vil skinne som en diamant, og dine ideer og planer vil vokse med storartet fart. Tvilling, dagens succes er dit kongerige!

Derfor vil dagens dyr uden tvivl være den livsglade delfin. Delfinen er kendt for sin intelligens, sociale adfærd og legesyge – kvaliteter, som du, kære Tvilling, uden tvivl vil fremvise i dag.

Det er blevet tid til at sige farvel, min dejlige Tvilling. Men tag ikke fejl; selvom denne dag, søndag den 16. juli, nærmer sig sin aften, vil dine stjerner fortsætte deres dans på din vej. Husk at møde hver ny dag med det evige smil, du er kendt for. Det er en gave til verden fra dig – den ubesværede Tvilling.