Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en elefant , stor og majestætisk.

Dagens humør

Karakter: 4
Det er søndag, dagen er god og brisen er mild; livet er sødt for dig, Stenbukken. Din møjsommeligt heldige planet, Saturn, styrer din dag og belønner din ihærdighed. Du kan regne med at opleve inspirerende løsninger på gamle dilemmaer og et generelt stemningsløft. Små irritationer vil smuldre, mens taknemmelighed vokser. Forvent en dag med gåpåmod og godt humør.

Kærlighed

Karakter: 3
Kærlighedshoroskopet havner på en solid treer. Venus, kærlighedens planethersker, er ikke helt i sit es. Du har måske nogle uafklarede følelser, som du endnu ikke har taget dig tid til at håndtere. Men fortvivl ikke, Stenbuk! Se det som en udmærket mulighed for at revurdere og arbejde igennem dine dybere følelser.

Arbejde

Karakter: 5
Ærmerne er krænget op, næsen er skarp, og du er på dit kreative højdepunkt. Gå derud og arbejd dit magiske arbejde, for stjernerne har stablet oddsene i din favør. Mars, symbolet på handling og mod, er i spil og giver dig en fast femmer på arbejdsfronten! Thumbs up for det, Stenbuk!

Venner

Karakter: 3
Det svinger lidt op og ned på venskabs-fronten. Ikke fordi der er uoverensstemmelser i horisonten, men en tidsbegrænset følelse af dovenskab medfører måske en vis distance. Bare rolig, tiden heler og stjernerne lover lysere tider fremadrettet.

Familie

Karakter: 4
Jorden griner i blomster omkring dig, og familien er hjertet af dette. Der er harmoni, kærlighed og fælles forståelse. Månen, symbol på familie og hjemmeliv, sætter kursen mod et nært og kærligt familieliv, hvilket sikrer dig en karakter på 4.

Succes

Karakter: 4
Saturn, din herskerplanet, smiler til dig fra himlen og peger direkte mod successens lyse vej. Der er wind under vingerne, Stenbuk, og det er tid til at lade ambitionerne få frit løb. Lav en game plan, opstil dine mål og start den vilde jagt efter successen.

Dagens dyr

Dagens dyr er elefanten. Præcis som den majestætiske elefant, er du også stærk, ambitiøs og vis. Du er den person, der går direkte mod målet, uanset hvilke barrierer der er på vej.

Denne solbeskinnede søndag, d. 16. juli, byder på en herlig blanding af harmoni, lidt udfordringer, lærerige oplevelser og gode muligheder. Tag imod denne dag med åbent hjerte, Stenbuk, og husk at livet er fuldt af løftede muligheder, når du går efter dem.