Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en sommerfugl - forsigtig og fri.

Dagens humør: 4

Skytten, du kan forvente at være i helt pænt humør i dag, afstedkommet af den overflod af positiv energi, der strømmer din vej fra Jupiters gunstige position. Hvis man allerede skulle smide hele sin uskyldighed overbord og kaste sig ud i dagens første grin, så må det være nu!

Kærlighed: 3

Skyttens kærlighedsliv bliver en pudret kærlighedsmacaron i dag, med et stænk af både sødme og usikkerhed. Venus, kærlighedens planet, spiller en smule på tværs og kan forvirre tingene lidt. Men tænk lige over det her… en udfordring behøver jo ikke altid at være en dårlig ting, vel? Nye erfaringer og visdom venter forude, der er altså en grund til at karakteren lander på 3.

Arbejde: 2

Har du nogensinde befundet dig ved skrivebordet og bare stirret ud i luften? Det kan være, du kender det scenarie en smule for godt i dag, når Merkur går retrograd og midlertidigt stjæler dit fokus. Selvom arbejdsdagen kan virke lidt sløv, så husk at det er ok at tage det roligt en gang imellem – det er netop derfor arbejdet lander på karakteren 2.

Venner: 5

Tillykke Skytte! I dag er venskabernes dag. Med Mars som din stærke allierede sørger den for, at dine sociale forbindelser blomstrer. Måske er det tid til en spontan sammenkomst? Alfahannerne og alfahunnerne vil bifalde dit selskab og dit “skarpe Skytteskød”. Så hiv fat i dine venner og hav en fantastisk dag.

Familie: 4

Skytter har en tendens til at være familiens midtpunkt og i dag er ingen undtagelse. Gå og mærk månens svøbende, nærende energi der intensiverer de følelsesmæssige bånd, du har med dine nærmeste. En hyggelig familieaften måske?

Succes: 3

I dag, Skytte, skal du ikke forvente store triumfer på succesens slagmark. Men hey, ikke at bekymre sig, med lidt beslutsomhed og en indstilling der strækker sig længere end en kilometerstok, er der ingen tvivl om, at du vil avancere et par skridt på successtigen.

Dagens dyr er appelsinsommerfuglen. Hvorfor? Fordi ligesom denne hårdfarvede skønhed, vil din dag også være fyldt med farver, bevægelse og transformation. Påmindelsen her er at flyve højt, men også at huske på at hvile undervejs.

Alt i alt, søndag, den 16. juli, ligner en lovende dag for dig, Skytte. Husk, selv en snublesten kan være et springbræt, så tag imod dagen med åbne arme og et smil på læben.