Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en svale idag og symboliserer frihed.

Dagens humør

Skorpionen, du kan strække dine vinger ud i dag, opnå nye højder og opleve en overflod af positivitet. Dagens humør ligger solidt på toppen med karakteren 5. Hvorfor så lystigt et humør, tænker du? Vel, med Jupiter i opposition til dit tegn, åbnes døren til et væld af positive energier. Skorpioner, tag for jer!

Kærlighed

Kærligheds-ometeret smyger sig op på en 4 i dag. Venus flirter nemlig med Mars i dit syvende hus, hvilket lover godt for romantikken. Om du er i parforhold eller single, er der potentiale for gnister i luften. Men husk, ating er sjovere når man ikke tager tingene for alvorligt.

Arbejde

På arbejdsfronten er det en 3’er af en dag. Der er stadig plads til forbedringer, men alt i alt, vil det være en udmærket dag. Merkur i dit tiende hus indikerer en rolig arbejdsdag, hvor der gives plads til både at være produktiv og fordybe sig. Grib chancen for at slå et slag på arbejdet!

Venner

I vennekredsen er astronomin i dag ikke så generøs og karakteren ligger på 2. Saturn der vandrer gennem dit ellevte hus, kan måske medføre nogle små kampe eller misforståelser. Men, det er sådan vi lærer og vokser med vores venner, er det ikke?

Familie

Familiekarakteren er på en solid 4 i dag, der simrer af gode stunder og nærvær. Med Månen i dit fjerde hus, vil det føles som om, du virkelig formår at konnecte med dine familiemedlemmer i dag. Og det er da ikke så ringe endda!

Succes

Succesen i dag kan karakteriseres med en 3. Der er mange gode muligheder undervejs, men husk at succes også handler om at sætte pris på små sejre.

Årets dyr er svalen. Den personificerer frihed, nyt håb og kærlighed, som passer perfekt til dagens energier. Den opfordrer os til modigt at sprede vingerne og flyve ind i de nye oplevelser, der venter.

Dagens afsluttende bemærkning er, at det er en fantastisk søndag, den 16. juli. Dagene er lange, og livet er sødt. Hver dag er et nyt eventyr, Skorpioner, så nyd rejsen! Hvad vil du gøre med denne fantastiske dag?”